Cumartesi Bu akşama kadar vaktiniz var

Bu akşama kadar vaktiniz var

14.02.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

Sevgilisine henüz bir hediye almayanlar için son dakika seçenekleri...

Bu akşama kadar vaktiniz var




Yüzde 50 indirim
Fransız giyim markası Daniel Hechter'da trikodan gömleğe, ayakkabıdan kemere, cüzdandan anahtarlığa kadar birçok alternatif bulunuyor. Markanın ürünlerinde şubat ayı boyunca geçerli olacak yüzde 50'lik indirim seçiminizi kolaylaştıracak.

İlişkiniz bakımsız kalmasın
Bugün sevgilinizin karşısına daha bakımlı, daha güzel çıkmak istemez misiniz?

Yedisi bir arada
Chris 1947, Christian Dior'un Sevgililer Günü parfümü. Cennet tohumu, kızılcık çiçeği, frezya, kaktüs çiçeği, su yasemini, misk ve amyris ağacı gibi kokuları bir araya getiren parfümün 50 ml.'lik şişesinin fiyatı 98 milyon lira.

Afrodizyak etkili
Arkadaş Pasta&Çiçek, 14 Şubat için afrodizyak pastalar hazırlıyor. İsteğe göre aldığınız hediye de pastaya yerleştirilebiliyor. Arkadaş'ta afrodizyak kokulu çiçek buketleri de var. Tel: (0216) 449 49 50

Özel işlemeli ürünler
Kalamış, Anadoluhisarı ve Yeniköy'de şubeleri bulunan Linzer'in Sevgililer Günü ürünleri sevgilinize özel işlemeli olarak hazırlanmış. Linzer'lerde sütlü ve bitter madlenler; karamelli, beyaz çikolatalı, frambuazlı badem şekerleri gibi seçenekler de var. Fenerbahçe Linzer tel: (0216) 449 08 61-62

Aşk pastaları
Emin Pastaneleri kalp şeklinde aşk pastaları hazırladı. Kestaneli, çikolatalı, cevizli, muzlu gibi çeşitleri olan bu pastaların fiyatları boylarına göre 17 milyon ile 38 milyon lira arasında değişiyor. Bugüne özel olarak da yüzde 20 indirim yapılıyor.

Eve servis
Nişantaşı'ndaki Özel Tatlar kalp tasarımlı renkli kurabiyeler, pastalar, kekler, içinde gül ve kalp şeklinde çikolataların bulunduğu kutular hazırladı. Özel Tatlar bugünü evde kutlamak isteyenler için de ikram, masa süsleme, dekorasyon konularında paket hizmeti sunacak. Tel: (0212) 291 23 50

Baktıkça sizi hatırlasın
D&G yeni bir saat modeli (en üstte) sunuyor. Çelik halkaları ve zarif görüntüsüyle My Club güzel bir Sevgililer Günü hediyesi olabilir. Fiyatı 314 milyon 500 bin lira.
Maya Uptown, Gayrettepe ve Kemerburgaz'daki Woods mağazalarından sevgiliniz için yapay çiçekler ve farklı takılar (üstte) arasından bir hediye seçebiliriniz. Hediyelerin fiyatı 20 milyon liradan başlıyor. Tel: (0212) 352 31 56

Diz dize koltuk
Derishow Mimarca, "hiç ayrılmak istemeyen" çiftlere, "diz dize" oturabilecekleri özel bir koltuk sunuyor. İnce metal ayaklı koltuk, kırmızı rengiyle de çarpıcı...

Sarar'da seçenek çok
Dar omuzlu, bele oturan iki düğmeli ceketler, tek pilili dar paça pantolonlar, çizgili gömlekler, kravatlar... Onlarca seçeneğin bulunduğu Sarar'da sevgilinize uygun bir parça bulmanız çok kolay olacak.

Romantik anlar için şarkılar
DMC ve BMG'nin bugüne özel hazırladığı Love Song serisindeki parçalar sizi romantizme sürüklüyor. 12 albümden oluşan bu seride mutlaka sevgilinizin hoşuna gidecek bir CD bulacaksınız. Fiyatları 18 ile 20 milyon lira arasında değişiyor.

"Aşk rengi" ayakkabılar
Nike'ın Sevgililer Günü için özellikle kırmızı olarak ürettiği yeni ayakkabı modeli Air Zoom City Racer modeli sağlıklı yaşamı hayat tarzı olarak benimseyen, yürüyüş yapıp koşan kadınlar için çok uygun bir hediye. 221,5 gram ağırlığındaki bu kıpkırmızı ayakkabılar hafif oldukları kadar rahat. Fiyatı ise 182 milyon 500 bin lira.

Maçta bile kravat
Erkeklere hediye edilen ürünlerin başında kravat gelir. 42 yıldır hizmet veren Dük Kravatları'nın koleksiyonunda da toplantı, kokteyl, maç gibi ortamlarda kullanılabilecek kravat modelleri bulunuyor. Markanın kravatlarını Çarşı mağazaları veya YKM'de bulabilirsiniz.