Cumartesi Bu hafta ne var ne yok

Bu hafta ne var ne yok

21.09.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında Harbiye sahnesinde bu kez Anadolu Ateşi var.

Bu hafta ne var ne yok

PAZARTESİ

Haberin Devamı

Dans ateşi yakacak
Adından sıkça bahsettiren grubun gösterisi 21.00’de başlayacak. Bilet fiyatları 56 ile 135 TL arasında.

Akdeniz mutfağı
İtalyan mutfağına ilgi duyanlar
için kuşkonmaz salatası, sarımsaklı jumbo karides gibi tatlardan oluşan tek günlük atölye çalışması Mutfak Sanatları Akademisi’nde. Katılım bedeli 140 lira.

SALI

Sırada Alanson var
Yaz boyu devam eden Harbiye Açıkhava konserlerinin sıradaki konuğu Mazhar Alanson. Saat 21.00’deki konserin bilet fiyatları 56 ile 135 TL arasında.

ÇARŞAMBA

Ustalara saygı konserleri

2. Uluslararası Klarnet Festivali başladı.
30 Eylül’e kadar devam edecek etkinliğin sanat danışmanlığını klarnetçi Serkan Çağrı yapıyor. Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleştirilecek konserlerin bilet fiyatları tam 50,
öğrenci 40 TL.

Haberin Devamı

Yazın son konserleri
Eylül boyunca her çarşamba düzenlenen “İstinyePark Tunes of September”ın konuğu İngiliz caz sanatçısı Zara McFarlane. Ücretsiz konser saat 19.30’da başlayacak.

PERŞEMBE

Üç farklı ses bir arada
Cemil Topuzlu Sahnesi, Alessandro Safina ile Enbe Orkestrası ve Meyra’yı ağırlıyor. Saat 21.00’de başlayacak konserin bilet fiyatları 56 ile 135 TL arasında.

Sahnede Hitler var
Hitler’in Berlin’deki sığınağında geçirdiği son 12 saati anlatan ve Burak Sergen’in oynadığı tek kişilik oyun “Adolf”, Bo Sahnesi’nde. Bilet fiyatları tam 45, öğrenci 28.50 TL.

Sanatın ve eğlencenin buluşma noktası
Asmalımescit’teki işletmelerden “Asmalımescit Günleri”...
28 Eylül’e kadar sokak festivali tarzında yapılacak etkinlikte sokak ikramları, sanatsal etkinlikler, müzik dinletileri ve markalara
özgü davetler de yer alacak.

CUMA

Ünlü grup İstanbul’da
Pink Martini 24 Eylül’de yayımlanacak albümü “Get Happy”nin Avrupa turnesi kapsamında İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Salonu’nda sahneye çıkıyor. Saat 21.00’de başlayacak konserin bilet fiyatları 50-150 TL.

Yeni vokalist yeni konser
Rock müzik grubu Pentagram yeni vokalisti
Gökalp Ergen ve “MMXII” albümüyle Jolly Joker’da. Bilet fiyatları 34, VIP 68 TL.

Haberin Devamı

Açıkhava’da Karadeniz rüzgarı
Volkan Konak yaz turnesinin finalini Harbiye Açıkhava’da yapıyor. Söylediği türküler kadar yaptığı esprilerle de dinleyicilerini eğlendiren Konak’ın konser bilet fiyatları 56 ile 135 TL arasında.

(Etkinliklerin biletlerini Biletix’te bulabilirsiniz.)

BUGÜN BU GECE nereye gitmeli?

Salsa, ça ça ça, samba...

Geçen sene 8 bin kişinin katıldığı Türkiye’nin ilk Latin festivali Carnaval Latino bugün 16.00’da Latin müziği severleri yine birleştiriyor. Life Park’ta gerçekleşecek etkinlikte Mercadonegro Orkestrası, Rodrigo ve dansçıları, Grammy ödüllü Frankie Morales ve Ayhan Sicimoğlu sahneye çıkacak isimlerden birkaçı. Bilet fiyatları 60 ile 165 TL arasında.

Fettah Can Jolly Joker’de
Pek çok ünlü şarkının yazarı olan Fettah Can, Jolly Joker İstanbul’da saat 22.00’de sahneye çıkacak. Bilet fiyatları VIP 102, normal 45 TL.

YARIN için program yapın

Gülşen Açıkhava’da
Harbiye sahnesi Gülşen’i ağırlayacak. 21.00’de başlayacak konserin bilet
fiyatları 56 ile 135 TL arasında.

Haberin Devamı

Kadın-erkek ilişkileri üzerine

Metin Zakoğlu’nun kadın-erkek ilişkilerini tiye aldığı tiyatro oyunu “Edepsiz Komedi”, Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan sahnesinde. Bilet fiyatı 34 TL.

“Damar”dan şarkılar
Beyoğlu Hayal Kahvesi’nin alternatif indie sahnesinde Selin Damar var. 22.30’da başlayacak konserin bilet fiyatı 23.50 TL.

Bağımsız film tiyatro sahnesinde
Yönetmen Onur Ünlü’nün vizyona sokmadığı ödüllü filmi “Sen Aydınlatırsın Geceyi” bu kez bir tiyatro sahnesinde gösterilecek. Demet Evgar, Ali Atay ve Damla Sönmez’in oynadığı filmi İstanbul Çevre Tiyatrosu’nda izleyebilirsiniz. 15.00’te gösterilecek filmin bilet fiyatları öğrenci 12, tam 17 TL.