Cumartesi Bu hafta ne var ne yok

Bu hafta ne var ne yok

12.10.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Vera “Hain” ve “Yaz Rüyası” gibi sevilen şarkılarını da seslendireceği konseriyle 22.30’da Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde.

Bu hafta ne var ne yok

PAZARTESİ

Haberin Devamı

Sevilen şarkılarıyla...
Vera “Hain” ve “Yaz Rüyası” gibi sevilen şarkılarını da seslendireceği konseriyle 22.30’da Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde. Biletler 23.50 TL.

Güldür güldür eğlence
Ekranların sevilen gösterisi “Güldür Güldür” eğlenceli skeçleriyle 20.30’da Beşiktaş Kültür Merkezi’nde. Biletler 45 TL.

SALI

Korhan Futacı ve Kara Orkestra
Besteci, söz yazarı ve prodüktör olarak tanınan saksafonist Korhan Futacı, Kara Orkestra ile birlikte 22.30’da Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde. Biletler 23.50 TL.

ÇARŞAMBA

Türkiye’deki kadın müzisyenlerin şarkılarını yeniden yorumluyor
Ceyl’an Ertem, Deniz Kızı Eftalya’dan Müzeyyen Senar’a, Sezen Aksu’dan Şebnem Ferah’a, Yıldız Tilbe’den Bergen’e, Umay Umay’dan Yasemin Mori’ye Türkiye’deki kadın müzisyenlerin şarkılarını yeniden yorumladığı yeni projesiyle 22.30’da Beyoğlu Hayal Kahvesi sahnesinde. Biletler 28.50 TL.

Haberin Devamı

Albümlerden seçmeler
Özge Fışkın albümleri “Kilitler” ve “Bir Avuç Fotoğraf”tan şarkılar seslendireceği performansıyla saat 24.00’te Beyoğlu
Hayal Kahvesi’nde. Biletler 28.30 TL.

Nev gecesi
Sevilen şarkılarıyla Nev 21.00’de Jolly Joker İstanbul’da. Biletler 28.50,
VIP 56.50 TL.

PERŞEMBE

İçinde aşk var!
Şenay Lambaoğlu ilk albümü “İçimde Aşk Var”dan şarkılar seslendireceği konseriyle 21.30’da Nardis Jazz Club’da. Giriş 35, öğrenci 20 TL.

CUMA

İki grup sahnede
Beatles’ın tribute grubu Meat The Beetles, reggae grubu Come Again ile birlikte sahneye çıkıyor. 22.00’de Bronx Pi Sahne’de. Biletler 23.50 TL.

Sosyal medya partisi
Twitter fenomeni burusvilis’in sosyal medya partisi saat 22.30’da Ghetto’da. Biletler 22 TL.

Yüksek Sadakat Jolly Joker’da
Yüksek Sadakat 22.00’de Jolly Joker İstanbul’da. Biletler 34, VIP 68 TL.

BUGÜN BU GECE nereye gitmeli?

90’ların en güzel parçaları
Türkçe pop müzik gecelerini takip edenlerin DJ Denden adıyla tanıdığı Ömürden Cengiz 21.00’de Bronx Pi Sahne’de 90’ların en güzel şarkılarını çalacak. Biletler 28.50 TL.

İstanbul’daki takipçileri için
Farklı deep house sound’uyla öne çıkan Alman DJ
Daniel Bortz, saat 23.30’da Indigo’da İstanbul’daki takipçileriyle bir araya gelecek.

Haberin Devamı

Türkçe parodi cover’ları
“Just Pide” şarkısıyla dikkatleri üzerine çeken Ali Biçim yabancı şarkılara yaptığı Türkçe parodi cover’larıyla saat 22.00’de Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde. Biletler 28.50 TL.

Yenilenen repertuvar
Ayhan Sicimoğlu&Latin All Stars yenilenen repertuvarıyla 20.00’de Caddebostan Kültür Merkezi’nde olacak. Etkinlikte Ayhan Sicimoğlu bestesi ve sözleri kendisine ait olan Türkçe Latin şarkılar da seslendirecek. Biletler 52 TL.

Reggae tınılarıyla caz, blues, rock
Sattas dub, ska, caz, blues ve klasik rock melodilerini geleneksel reggae tınılarından uzaklaşmadan izleyiciye sunuyor. Ghetto’da 23.00’te başlayacak konserin biletleri tam 33, öğrenci 23 TL.

Yoğun istek üzerine
İlhan Erşahin 23. Akbank Caz Festivali’nin ardından yoğun ilgi üzerine “İstanbul Sessions” projesiyle Babylon sahnesinde olacak. 23.30’da başlayacak konserin biletleri 39 TL.

YARIN için program yapın

Oyun Atölyesi’nin yeni oyunu “Nehir”
Oyun Atölyesi’nin yeni oyunu “Nehir”de Haluk Bilginer, Ayça Bingöl ve Canan Ergüder oynuyor. Saat 16.00’da Oyun Atölyesi’nde. Biletler tam 50, öğrenci 40 TL.

Haberin Devamı

Havada “Aşk Kokusu” var
Cemal Hünal, Aslı Şahin ve Onur Şenay’ın rol aldığı romantik komedi “Aşk Kokusu” 16.00’da Caddebostan Kültür Merkezi’nde. Biletler 45 TL, öğrenci 35 TL.

SERGİLER

Karasu’nun küratörlüğünde
Öznür Güzel Karasu’nun küratörlüğünü yaptığı “Kayıt” isimli karma sergi, insanın kayıt tutma eğilimine odaklanıyor. 22 Kasım tarihine
kadar Mixer’de.

Bireyin kararsızlıkları

Genç kuşak çağdaş ressamlar arasında özgün bir bakış açısı ile tanınan Barış Cihanoğlu “Kendini Bul / Find Yourself” isimli sergisinde bireyin kararsızlıklarını irdeliyor. 10 Kasım’a kadar Galeri İlayda’da.

Balkan Naci İslimyeli küratörlüğünde
Mine Sanat Galerisi Gezi Parkı olayları nedeniyle ertelediği “Bipolar” isimli sergisini açtı. Balkan Naci İslimyeli küratörlüğünde gerçekleşen sergi sekiz genç sanatçının işlerini bir araya getiriyor. 8 Kasım’a kadar Mine Sanat Galerisi’nde.