Cumartesi Bu hafta ne var ne yok

Bu hafta ne var ne yok

08.03.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

En iyi tango orkestraları arasında gösterilen Color Tango de Maestro Roberto Alvarez, en iyi dansçılarıyla birlikte TİM Show Center’da sahneye çıkacak.

Bu hafta ne var ne yok

PAZARTESİ

Haberin Devamı

DANS
İstanbul’da tango
l En iyi tango orkestraları arasında gösterilen Color Tango de Maestro Roberto Alvarez, en iyi dansçılarıyla birlikte TİM Show Center’da sahneye çıkacak. Saat 21.00’de başlayacak gösterinin biletleri 40 ile 100 lira arasında değişiyor.
FESTİVAL
l Akbank 10. Kısa Film Festivali başlıyor. 309 filmin başvurduğu festivalde 36 film yarışacak. Festival 20 Mart’a kadar devam edecek. Filmler Akbank Sanat’ta gösterilecek. Festival kapsamındaki etkinlikler ücretsiz.

SALI

TİYATRO
Üç kadının hikayesi
l Üç kadının birbiriyle kesişen hikayelerini anlatan “3 Kadın
Bin Tuna” saat 20.30’da Emek Sahnesi’nde izleyicilerle buluşacak. Biletler 20 ve 30 lira.
l “Şenlikli Limonata” saat 20.00’de Sabancı Gösteri Merkezi’nde sahnelenecek. Biletler 17 ve 22 lira.

Haberin Devamı

ÇARŞAMBA

KONSER
Funda Arar’dan
Türk Sanat Müziği
l Funda Arar, Türk Sanat Müziği eserlerini seslendirmek için saat 20.00’de İş Sanat Kültür Merkezi’nde sahneye çıkacak.
Biletler 46 ile 83 lira arasında.
l Mama Shelter’da Fransa’nın ünlü DJ’i Bobzilla bir performans sergileyecek. Bobzilla, 15 Mart Cumartesi günü de dahil olmak üzere performanslarını dört gün boyunca Mama Shelter’da sürdürecek.

PERŞEMBE

KONSER
Gümüş Keman’a BİFO eşlik ediyor
l “Gümüş Keman” olarak anılan Nicola Benedetti ve genç yetenek Leonard Elschenbroich, Sascha Goetzel yönetimindeki Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası eşliğinde Lütfi Kırdar Auditorium’da konser verecek. Konserin başlama saati 20.00. Biletler 45, 65, 85 ve 130 lira.
l Amerikalı saykodelik pop grubu Of Montreal saat 21.30’da Babylon’da bir konser verecek. Biletler 44 lira.

CUMA

BALE
Kuğu Gölü’ne yolculuk
l St. Petersburg Devlet Akademik Balesi, TİM Show Center’da Çaykovski’nin “Kuğu Gölü” balesini sahneleyecek. Saat 21.00’de başlayacak gösterinin biletleri 60, 80, 100 ve 120 lira.
KONSER
l İngiliz indie rock topluluğu The Wedding Present saat 22.30’da İKSV Salon’da ­­­­konser verecek. Biletler 40 ve 45 lira.

BUGÜN BU GECE nereye gitmeli?

KONSER
Kadınlara özel İlhan İrem!
l Çok nadir konser veren İlhan İrem bugün kadınlar için sahneye çıkacak. Dünya Kadınlar Günü’ne özel konserin başlığı “Sen Hiç Sensiz Kalmadın ki”. Bostancı Gösteri Merkezi’nde saat 21.00’de başlayacak konserin biletleri
67 ile 133 lira arasında.
l Feridun Düzağaç konseri Jolly Joker’de saat 22.00’de. Biletler 40 ve 90 lira.
l Goran Bregoviç orkestrasıyla birlikte Zorlu Center PSM’de sahne alacak. Konser 21.00’de başlayacak. Biletler 62, 85 ve 130 lira.
PARTİ
l İngiliz DJ Alex Metric, Propaganda’da bir performans sergileyecek. Saat 23.00’te başlayacak etkinliğin biletleri 35 lira.
TİYATRO
l Ayça Bingöl, Canan Ergüder ve Haluk Bilginer’in rol aldığı “Nehir” saat 20.30’da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde sahnelenecek. Bilet fiyatı 46 lira.

Haberin Devamı

DANS
l Amerikalı dans topluluğu Limon Dans Company bugün İş Sanat Kültür Merkezi’nde izleyicilerle buluşacak. Saat 20.00’de başlayacak gösterinin bilet fiyatları 20, 30, 40, 50 ve 65 lira.

YARIN için program yapın

Haberin Devamı

FESTİVAL
Günlerden hiphop
l “Dikkat Dikkat! Organize Oluyoruz!” hiphop festivali Küçükçiftlik Park’ta düzenlenecek. Festivalde Mode XL, Ege Çubukçu, Sansar Salvo ve Pit10 gibi isimler konser verecek. Kapılar saat 12.00’de açılacak. Biletler 34 lira.

KONSER
l İstanbul Opus Amadeus Oda Müziği Festivali kapsamında, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’ndan dört viyolonselcinin kurduğu CSO Cello Quartet bir konser verecek. Fulya Sanat’ta düzenlenecek konserde Bach’tan Beatles’a birçok ismin eserleri seslendirilecek. Saat 20.30’da başlayacak konseri biletleri 29 ve 38 lira.

TİYATRO
l Bertolt Brecht’in “Kafkas Tebeşir Dairesi” oyunu Zorlu Center PSM’de sahneleniyor. Başrollerini Songül Öden ile Levent Ülgen’in paylaştığı oyun saat 16.30’da başlayacak. Biletler
46 ve 56 lira.
l Alman yazar David Gieselmann’ın “Bay Kolpert” adlı oyunu saat 20.30’da Asmalı Sahne’de izleyicilerle buluşacak. Cem Güler, Melda Narin, Yiğit Pakmen, Ece Duran, Ece Güzel ve Ali Deniz Çelik’in rol aldığı oyunun biletleri
24 ve 34 lira.

Haberin Devamı

Sergi

Sergiye kadın eli değdi
Merve Hasman tarafından Kadınlar Günü’ne özel olarak hayata geçirilen ve tüm gelirinin KAGİDER’e bağışlanacağı “Elim İşte Gözüm Uğraşta” fotoğraf sergisi, 15 Mart’a kadar City’s Big Chefs’te. Sergide kaportacıdan dansöze 21 kadının
eli ve emeği ön plana çıkıyor.

Kişisel bir evrim hikayesi
Sanatçı Kerem Ağralı’nın son dönem işlerinden oluşan kişisel sergisi “Homo Evolution”, Mixer Galeri’de devam ediyor. Ağralı’nın fantastik eserleri 23 Mart’a kadar görülebilir.