Cumartesi Bu hafta ne var ne yok

Bu hafta ne var ne yok

14.06.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

PAZARTESİ KONSER Açıkhava konserleri başlıyor l Bir yaz klasiği olan Harbiye Açıkhava Tiyatrosu konserleri için geri sayım başladı

Bu hafta ne var ne yok

PAZARTESİ

Haberin Devamı

KONSER
Açıkhava
konserleri başlıyor
l Bir yaz klasiği olan Harbiye Açıkhava Tiyatrosu konserleri için geri sayım başladı. Yarın Gülşen bir konser verecek. Saat 21.00’de başlayacak konserin biletleri
56 ile 220 lira arasında değişiyor. Biletlerden elde edilecek gelir Kimsesiz Çocuklara Sevgi ve Eğitim Derneği yararına kullanılacak.
FESTİVAL
l Piyanist Piotr Andreszewski, dünyanın önde gelen orkestralarından Sinfonia Varsovia eşliğinde 42. İstanbul Müzik Festivali’ne konuk oluyor. Aya İrini Müzesi’ndeki konser saat 20.30’da başlıyor. Biletler
40, 112, 165, 220 ve 325 lira.

SALI

TİYATRO
Bu kalp düğümü
çözülür mü?
l Melisa Sözen ile birlikte İpek Bilgin, Ezgi Çelik, Melisa Doğu ve Erkan Köstendil’in rol aldığı “Kalp Düğümü”, Craft Tiyatro’da sahneleniyor. Temsil saat 20.30’da başlayacak. Biletler 25 ve 45 lira.
KONSER
l Yeni Justin Bieber olarak tanınan Cody Simpson, Maslak’ta bulunan Life Park’ta bir konser verecek. Biletler 78 ve 265 lira.

Haberin Devamı

ÇARŞAMBA

FESTİVAL
Müzik festivalinde
dev konser
l Piyanist Nelson Freire, Christopher Warren-Green’in şefliğindeki İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde
42. İstanbul Müzik Festivali kapsamında Aya İrini Müzesi’nde bir konser verecek. Saat 20.30’da başlayacak konserin biletleri 40 ile 200 lira arasında değişiyor. Konser öncesinde de festivalin direktörü Yeşim Gürer Oymak’ın katılacağı bir söyleşi düzenlenecek ve festivalin “Doğanın Şarkısı” teması konuşulacak.

PERŞEMBE

KONSER
Travis İstanbul’da sahnede
l Bir “Soma İçin Müzik” etkinliği daha... İskoç rock topluluğu Travis, Maslak’ta yeni açılan Black Box İstanbul’da bir konser verecek. Konser için kapılar saat 19.00’da açılıyor. Bilet fiyatları 10 ile 250 lira arasında değişiyor. Gelir Soma’ya bağışlanacak.
l Film Müzikleri Senfoni Orkestrası, Caddebostan Kültür Merkezi’nde bir konser verecek. Saat 20.00’deki konserin biletleri 30 ve 40 lira.

CUMA

Bob Dylan yeniden İstanbul’da!

l Ozan-müzisyen Bob Dylan konser vermek için İstanbul’da. “Soma İçin Müzik” etkinliklerinden biri olan konserin biletleri 10 ile 500 lira arasında. Konser için Black Box İstanbul’un kapıları saat 20.00’de açılacak.
l Sıla, Avea ile Yıldızlar Açıkhava’da konserleri kapsamında Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda müzikseverlerle buluşuyor. Konser saat 21.00’de başlayacak. Biletler 100 ile 213 lira arasında.

Haberin Devamı

TİYATRO
l Tek perdelik söz ve ses performansı “Hiç Öykü”, Şermola Performans’ta sahneleniyor. Performans saat 20.30’da başlayacak. Biletler 23 ve 34 lira.

BUGÜN BU GECE nereye gitmeli?

Şehirde her hafta festival var!

l Bugün ve yarın Parkorman’da One Love Festival düzenlenecek. “Soma İçin Müzik” etkinliklerinden biri olan festivalin 10 ile 250 lira arasında değişen biletlerinden elde edilen gelir Soma’ya gönderilecek. İlk gün sahneye Basement Jaxx, Mogwai ve Oh Land çıkacak. Yarın ise Omar Souleyman, Bonobo ve Moderat konserleri var.
l 42. İstanbul Müzik Festivali’nde, soprano Julia Lezhneva birlikte yaptıkları albümle 2013 ECHO Klassik Ödülü’nü kazandığı erken dönem müziği topluluklarından Il Giardino Armonico ile sahneye çıkıyor. Aya İrini Müzesi’ndeki konser saat 20.30’da başlayacak. Biletler ise 40 ile 325 lira arasında değişiyor.

Haberin Devamı

l İstMotoFest’in son gününde motosiklet tutkunları Sarıyer’deki Life Park’ta buluşuyor. Sahneye Özlem Tekin ve Koray Candemir çıkacak. Saat 18.00’de başlayacak etkinliğin biletleri 28 lira.
KONSER
l Türk rock müziğinin kilometre taşlarından Moğollar, KadıköySahne’de. Konser saat 22.00’de başlıyor. Biletler 35 lira.

Yarın için program yapın

ŞENLİK
Uçurtma Şenliği’ne davetlisiniz
l Aqua Florya AVM ve İstanbul Akvaryum’un düzenlediği “Uçurtma Şenliği” saat 11.00’de başlıyor.
DANS
l Ünlü dansçı Mariaje Jimenez saat 20.30’da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde sahneye çıkacak. Biletler 23 lira.

Sergi

Mustafa Ata’nın eserlerine yakından bakın
l Ressam Mustafa Ata’nın sanat hayatını ortaya koyan
25 eserden oluşan “Zamanın Bedeni” sergisi Nişantaşı Galeri İdil’de devam ediyor. Sergi
29 Haziran’a kadar görülebilir.

Haberin Devamı

Selma Gürbüz’ün gözünden Hindistan
l Sanatçı Selma Gürbüz’ün “Saydam Hayaller” başlıklı yeni sergisi Rampa İstanbul’da açıldı. 19 Temmuz’a kadar devam edecek sergide, Gürbüz’ün Hindistan seyahatlerini belgelediği fotoğraflardan ürettiği yeni işleri görülebilir.