Cumartesi Bu hafta ne var ne yok

Bu hafta ne var ne yok

28.06.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ülkemizde birçok konser veren Goran Bregoviç bir kez daha İstanbul’da. Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlenecek konser cuma günü saat 21.15’te başlayacak.

Bu hafta ne var ne yok

PAZARTESİ

Haberin Devamı

DANS
“Anadolu Ateşi” tatile çıktı!
l Ünlü dans gösterisi “Anadolu Ateşi”
saat 21.15’te Marmaris Amfi Tiyatro’da sahnelenecek. Biletler 80 lira.
TİYATRO
l “Üst Kattaki Terörist” Karaköy İkincikat’ta sahneleniyor. Oyun saat 20.30’da başlayacak. Biletler 23 ve 45 lira.

SALI

TİYATRO
25 yıllık oyun yenilendi
l Studio Oyuncuları, 25’inci yılı nedeniyle “Gergedanlaşma” adlı oyunu yeniden yorumladı. ENKA Eşref Denizhan Açıkhava Tiyatrosu’nda sahnelenecek oyun saat 21.15’te başlayacak. Biletleri 25 ve 45 lira.

ÇARŞAMBA

KONSER
Müzikle 1920’lere yolculuk
l Müzikleriyle dinleyenlerini 1920’li yılların caz kulüplerine ışınlayan Flapper Swing adlı topluluk bu haftadan itibaren her çarşamba günü Taksim’de bulunan Flamingo Restaurant’da konser verecek.
Rezervasyon için: (0212) 232 68 68.

Haberin Devamı

PERŞEMBE

KONSER
Kardeş Türküler
misafirleriyle sahnede
l Kardeş Türküler, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konserinde müzik dünyasının iki büyük ismi Sezen Aksu ve Ara Dinkjian’ı sahnede ağırlayacak. Saat 21.00’de başlayacak konserin biletleri
67 ile 144 lira arasında değişiyor.

CUMA

KONSER
İdil Biret Alaçatı’da
l Ünlü piyanist İdil Biret, Alaçatı Açıkhava Tiyatrosu’nda bir konser verecek. Saat 21.00’de başlayacak konserin biletleri
23 ve 45 lira.
l ENKA Kültür Sanat Buluşmaları kapsamında pop yıldızı Yalın da ENKA Eşref Denizhan Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıkacak. Saat 21.15’te başlayacak konserin biletleri 34, 45, 56 ve 67 lira.

Bregoviç İstanbul’dan vazgeçmiyor

l Ülkemizde birçok konser veren Goran Bregoviç bir kez daha İstanbul’da. Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlenecek konser
cuma günü saat 21.15’te başlayacak. Biletler
67 ile 215 lira arasında.

BUGÜN BU GECE nereye gitmeli?

KONSER
Nilüfer
Açıkalın sahnede
l Nilüfer Açıkalın Beyoğlu’ndaki Mask Live sahnesinde. Konser saat 22.00’de başlayacak.
Biletler 28 lira.
l Türkiye’nin önemli caz müzisyenlerinden Özgür Günay Kadıköy’deki Living Room’da sahneye çıkacak. Özgür Günay Quartet’a İpek Göztepe’nin eşlik edeceği konser saat 22.00’de başlıyor.
Biletler 23 lira.
l Rock grupları The Flat Band ve Acil Servis, Kadıköy’deki Shaft’ta birlikte sahneye çıkacak. Saat 22.30’da başlayacak konserin
biletleri 28 lira.
FUAR
l Her yıl ramazan ayında kitapseverleri ağırlayan Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı bugün Beyazıt Meydanı’nda başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İBB Kültür A.Ş., Diyanet İşleri Başkanlığı, Basın Yayın Birliği ve ESKADER’in katkılarıyla Türkiye Diyanet Vakfı tarafından düzenlenen fuar ramazan boyunca devam edecek.
TİYATRO
l Federico Garcia Lorca’nın kaleme aldığı tek perdelik oyun “Bernarda Alba’nın Evi”, İstiklal Caddesi’ndeki Şermola Performans’ta sahnelenecek. Saat 20.30’da başlayacak temsilin biletleri 23 ve 34 lira.

Haberin Devamı

Yarın için program yapın

ETKİNLİK
At koşar, baht kazanır
l Mustafa Kemal Atatürk adına
88 yıldır kesintisiz düzenlenen Gazi Koşusu yarın İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda gerçekleşecek. Çim pistte yapılacak, 2400 metrelik koşunun bu yılki birincilik ikramiyesi 1 milyon 350 bin lira olarak belirlendi. Yarış günü Veliefendi Hipodromu’na kadınlar 1, erkekler 2 lira ödeyerek girebilecek.
TİYATRO
l Nazım Hikmet’in ölümünün 50’nci yılı için hazırlanan “Yaşamaya Dair” oyunu, şairin Bursa Cezaevi’ndeki yaşamından sürgün yıllarına uzanıyor. Oyun yarın Eminönü’nde bulunan Ali Paşa Han’da sahnelenecek. Saat 21.00’de başlayacak oyunun biletleri 31 ve 56 lira.

Haberin Devamı

Caz geceleri başlıyor

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen İstanbul Caz Festivali’nin 21’incisi
1 Temmuz’da başlıyor. Festival 16 Temmuz’a kadar 13 farklı mekanda, Dr. House olarak tanınan Hugh Laurie, Katie Melua, Chick Corea, Stanley Clarke ve Kellylee Evans gibi önemli isimleri ağırlayacak.
Ayrıca bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek “Parklarda Caz” etkinliği ile caz şehrin parklarına da taşınacak. Festivalin açılış konserinde sahneye çıkacak isim soul, hiphop ve R&B şarkılarına yeni bir soluk getiren FOURinthePOCKET. Grup 1 Temmuz’da Avusturya Kültür Ofisi’nde konser verecek.

Haberin Devamı

Bir Türkiye prömiyeri
21. İstanbul Caz Festivali ilk haftasında ülkemizin en önemli sanatçılarından besteci, yazar, müzisyen Zülfü Livaneli’nin Mevlana Celaleddin Rumi’nin İngilizce şiirleri üzerine bestelediği yeni eseri “Rumi Suite-The Eternal Day”in Türkiye prömiyerine ev sahipliği yapacak. Zülfü Livaneli’nin besteci kimliğiyle katılacağı ve çeşitli sunumları da yapacağı konser, 2 Temmuz Çarşamba akşamı 21.15’te Sepetçiler Kasrı’nda gerçekleştirilecek