Cumartesi Bu hafta ne var ne yok

Bu hafta ne var ne yok

14.12.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yılbaşı için geri sayım başladı. Kalabalığa kalmadan alışverişi aradan çıkarın. Bu arada sergi gezmeyi de ihmal etmeyin

Bu hafta ne var ne yok

Bu hafta ne var ne yok

Yılbaşı için geri sayım başladı. Kalabalığa kalmadan alışverişi aradan çıkarın. Bu arada sergi gezmeyi de ihmal etmeyin

Şimdi moda halter yaka
Siz hala yılbaşı alışverişine çıkmadınız mı? Çıkmayanlara küçük bir hatırlatma: Göbeği açıkta bırakan halter yaka bluzlar ve düşük belli pantalonlar çok moda. Derinin bu sezon modadaki hakimiyeti ise tartışma kabul etmez. Tüm bu özellikleri bünyesinde toplayan bu kıyafet, Mango’da. Kaçırmayın...

Bu ‘Kozmos’ kaçmaz
Vaktiniz yoksa da yaratıp, 20. yüzyıl sonunda Türkiye’de resim sanatına imza atmış dört büyük ustanın sergisini gezmeye çalışın. Her biri özgün üslubuyla öne çıkan Güngör Taner, Utku Varlık, Mustafa Ata ve Mustafa Altıntaş’ın resimlerinin yer aldığı sergi, "Kozmos" adını taşıyor. Sergi, 30 Aralık’a kadar, Galeri Baraz’da gezilebilir. Tel: (0212) 231 27 88

Fotoğraflarla din...
Geniş Açı Fotoğraf Sanatı dergisinin Kasım-Aralık sayısı "din"e ayrılmış. Abbas, fotoğraflarıyla İslam’ın yükselişini ve müslüman toplumlardaki iç gerilimi belgeliyor. Martin Parr ise, Kudüs’teki din turizmine mizahi bir açıdan bakıyor. "Dinler Mozaiği Anadolu"da, çeşitli cemaatlerin dini törenlerini yansıtan kareler yer alıyor.

Yemek takımıyla bedava uçuş
Yılbaşı yaklaşırken, tüm mağazalar vitrinlerini özgün hediyelerle donatıyor. Derishow tasarımı yemek takımı, yemeği sanat haline dönüştürmekten hoşlananlar için şık bir alternatif. Derishow’dan alışveriş etmeniz için bir nedeniniz daha var: Shop&Miles Card’la yapılan ödemelerle, THY’ndan bedava uçuş kazanmanız mümkün.

Her zevke uygun antika
Antik Palace, her zevke ve bütçeye uygun sayısız alternatif sunuyor. Geleceğin antikası objelerin yanı sıra değerli antikalar, tablolar, tuğralı gümüşler, mücevherler, fermanlar, porselenler ve kristaller, gözlerinize ziyafet çekmek için Antik Palace’da sizi bekliyor. Yılbaşı hediyelerini seçmek için de doğru adrestesiniz.

Hem sıcak hem neşeli
Miniklerin ayaklarını sıcak tutmalı ki hasta olmasınlar. Ama zamane çocuklarına terlik beğendirmek kolay değil. Defonseca’nın rengarenk, neşeli koleksiyonu, en inatçı çocuğu bile yola getirecek gibi görünüyor. Terliğin yanı sıra, kaşkol ve eldiven takımı da, soğuk kış günlerinde sıcak bir seçenek sunuyor. Takım giyinmekten hoşlanan çocuklar için aynı karakterde omuz çantası da var. Kaşkol ve eldiven takımı 12 milyon lira, omuz çantası ise 4 milyon lira ve hepsi çocuk mağazalarında sahibini bekliyor.



CUMARTESİ