Cumartesi Bu trend 24 ayar

Bu trend 24 ayar

12.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz hafta düzenlenen MET Gala’nın kırmızı halısında öne çıkan ve ünlü yıldızların üzerinde daha da çarpıcı hale gelen altın rengi, 2018 İlkbahar/Yaz podyumlarının da dikkat çekenlerinden. Bu cüretkar trendi uygulamak için ise pek çok farklı yol var

Bu trend 24 ayar

New York Metropolitan Müzesi Kostüm Enstitüsü’nün geleneksel sergisi bu yıl “Heavenly Bodies: Fashion & The Catholic Imagination (Kutsal Bedenler: Moda ve Katolik Hayalgücü) temasıyla düzenleniyor. Serginin açılışı için yapılan gala gecesi her zamanki gibi moda ve sanat dünyasının radarındaydı. Ve temaya uygun yaratıcı kostüm tercihleri yapan ünlü isimlerin en çok tercih ettiği renk açık ara farkla, altın oldu. Aslında altın rengi, son yıllarda podyumların da gözdesi. Ancak genelde kış sezonunda öne çıkarılıyor ve kışlık parti elbiselerini daha ışıltılı hale getirmek için kullanılıyordu. Şimdi ise Louis Vuitton, Altuzarra, Ralph&Russo gibi markaların farklı yorumlarıyla yaz güneşi altında da parlamaya hazır!

Haberin Devamı

Stil ipuçları

- Doğru kullanıldığında asil görünen altın rengi, yanlış ellerde oldukça ucuz bir görünüme sebep olabilir. İlk dikkat etmeniz gereken, sentetik kumaşlardan kaçınmak ve deri, ipek, brokar gibi materyallere yönelmek.

- “Bana yakışmaz” demeyin, herkese yakışan bir altın tonu vardır. Esmerseniz gümüşe yaklaşan soğuk tonları, sarışınsanız pembeye çalan sıcak altınları tercih edin.

- Altın rengi kıyafetlerle üzerinize başlı başına mücevher giymiş gibi görüneceksiniz. Yine de aksesuar kullanmaktan çekinmeyin. Altını en iyi şekilde ortaya koyan yine altın oluyor!

- Bu trendi ofise uyarlamak için altın rengi bir pantolon ya da eteği beyaz ipek gömlekle eşleştirebilirsiniz.

- Pileler, yırtmaçlar ve fiyonklarla altını daha hareketli hale getirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Bu trend 24 ayar

Altın Kız Gigi

Hem işi için podyumda giydiği tasarımlar, hem de özel hayatında tercih ettiği stillerle gerçek bir altın kız! Özellikle parlak mini elbiseleri ve tulumları çok seven güzel model, geçtiğimiz ay kutladığı doğum gününde giydiği Versace elbiseyle de çok konuşuldu.

Bu trend 24 ayar