Cumartesi Çağdaş ve modern bir arada

Çağdaş ve modern bir arada

24.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

GALERİ Nev İstanbul “Aile Yemeği: Bir Grup Sergisi” adlı sergide Murat Morova, Bilge Friedlaender, Nermin Er, Nejad Devrim, Melek Mazıcı, Mübin Orhon ve Ahmet Doğu İpek’in işlerini bir araya getiriyor.

Çağdaş ve modern bir arada

Bitmeden yetişin
Çağdaş ve modern bir arada

Haberin Devamı

GALERİ Nev İstanbul “Aile Yemeği: Bir Grup Sergisi” adlı sergide Murat Morova, Bilge Friedlaender, Nermin Er, Nejad Devrim, Melek Mazıcı, Mübin Orhon ve Ahmet Doğu İpek’in işlerini bir araya getiriyor. Tümünün ortak malzemesi kağıt olan eserler farklı nesilden sanatçıların birbirleriyle diyalog kurmalarına olanak sunuyor. Sergi 30 Haziran’a dek görülebilecek.

Taze açıldı
Cezaevindeki çocuklardan selam var


MALTEPE Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndaki ve Ümraniye’de bulunan İstanbul Çocuk Eğitimevi’ndeki çocukların yaptıkları resimler bir sergiyle izleyicilerle buluşuyor. 20 Haziran’da Maçka Demokrasi Parkı Sanatçı İşlikleri’nde açılan “Bizim Dünyamız” adlı, sergi 10 Temmuz’a dek görülebilecek. Sergide yer alan yaklaşık 180 tablo, UPSD’nin verdiği eğitimler sonucu hazırlandı.

Haberin Devamı

Mutlaka görün
Sosyal medya sen bize neler yaptın?

BOZLU Art Project 26 Ağustos’a dek “Sosyomanya” isimli sergiye ev sahipliği yapıyor. Küratörlüğünü Özlem İnay Erten’in üstlendiği sergi, günümüzde patolojik seviyeye varan sosyal medya kullanımının bireylerin iç dünyasındaki yansımaları ve toplumsal ilişkilere etkisine odaklanıyor. Sergide Ali Alışır, İlgen Arzık, Beyza Boynudelik, Özgür Demirci, Utku Dervent, Evren Erol, Çağatay Odabaş, Meliha Sözeri, Berkay Tuncay ve Semih Zeki’nin yapıtları yer alıyor.