Cumartesi Carla Bruni tekrar modelliğe dönüyor

Carla Bruni tekrar modelliğe dönüyor

23.03.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Carla Bruni eski mesleği modelliğe dönüyor. Rita Ora, Superga’nın yeni yüzü olacak. Keira Knightley, Coco Chanel’i canlandıracak. Moda dünyasından son haberler...

Carla Bruni tekrar modelliğe dönüyor

İngiliz şarkıcı Superga’nın yüzü
Stili sık sık Rihanna’yla karşılaştırılan şarkıcı Rita Ora, Superga ayakkabılarının yeni yüzü olarak Alexa Chung’ın yerine geçti. Superga hayranlarına vereceğimiz haberler bununla da bitmiyor. Markanın Türkiye’deki ilk mağazası geçtiğimiz günlerde Capitol AVM’de açıldı. Fiyatlar 119 liradan başlıyor ve mağazada çok sevilen Disney serisini bulmak da mümkün.

Haberin Devamı

COCO Chanel olacak
Chanel’in kreatif direktörü Karl Lagerfeld, modaevinin 100’üncü yılını kutlamak için kısa bir film çekiyor. Coco Chanel’i canlandıracak isim ise İngiliz oyuncu Keira Knightley. 1913’te Fransa, Deauville’de açılan ilk Chanel butiğinin hikayesinin anlatılacağı film için nostaljik detaylarla dolu bir set kurulacağını açıkladı. Film Singapur Chanel Cruise defilesinde gösterilecek.

BulgarI için poz verecek
Önce modeldi, ardından müzisyen, first lady ve oyuncu oldu, şimdi yeniden model. Carla Bruni, Bulgari’nin mücevher kampanyası için poz verecek. Terry Richardson tarafından Paris’te çekilen kampanyadan fotoğraflar henüz ortalığa çıkmadı. Ama Bruni’nin Chanel, Christian Dior gibi modaevleri için podyuma çıktığı düşünülürse, ortaya profesyonel kareler çıkacağı kesin.