Cumartesi Çiçek de olur cep telefonu da

Çiçek de olur cep telefonu da

10.05.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Anneler Günü hediyesi almak için son şansınız değil belki ama yarın sabah bu telaşı yaşamak istemiyorsanız gün bugündür. Merak etmeyin, bir kutu çikolata da, mp3 çalar da annenizi aynı derecede sevindirecektir

Çiçek de olur cep telefonu da

Çiçek de olur cep telefonu da
Anneler Günü vazgeçilmezi: Çiçek

Haberin Devamı

Daha o sabah yaptırılmış bir buket çiçek, Anneler Günü’nün vazgeçilmezlerinden biridir. Özellikle de bahar çiçekleri...

  

Çiçek de olur cep telefonu da
Parfüm bir klasiktir

Parfüm en çok başvurulan hediyedir, hatta bu konuda bir cankurtarandır. Çok kararsız kalırsanız annenize hoş kokulu bir parfüm alabilirsiniz.

Banyosu için

Kendi kafanıza göre birtakım paket hediyeler de bulabilirsiniz. Örneğin bir “banyo teması” icat edip ona bir saç kurutma makinesi bir de bornoz verebilirsiniz.

Çantanın fazlası olmaz

Her kadın gibi anneler de asla “Çok çantam var, yenisine gerek yok” demez. Markaların yaz sezonu koleksiyonlarından bir örnek seçip ona hoş bir sürpriz yapabilirsiniz.

Çiçek de olur cep telefonu da
Teknoloji sadece erkekler için mi?

Aslında teknolojik oyuncaklar türü hediyelerin kadınlardan çok erkeklere daha uygun olduğu kabul edilir. Ama tam onun işine yarayacak cinsten bazı cihazlar da var elbet. Örneğin, özellikle şarj etmeyi unutmayı alışkanlık haline getiren anneler için uzun süre dayanan bir telefon...
Ya da üzerine özel mesaj yazmanızı sağlayan bir mp3 çalar. Ya da masasından hiç ayrılmamanızı sağlayacak dijital fotoğraf çerçeveleri.

Haberin Devamı

Lafınız tatlansın

Annenizin evine ziyarete gitmeyi düşünüyorsanız “Tatlı yiyelim tatlı konuşalım” prensibiyle hareket etmenizde fayda var. Böylece “Beni yeterince sık aramıyorsun, ziyaretime hiç gelmiyorsun” gibi serzenişlerin dozunu da düşürebilirsiniz.
O yüzden kapıdan girerken elinizde bir pasta, çikolata, hiç değilse bir kavanoz reçel olsun.

Çiçek de olur cep telefonu da
Birer kadeh

Annenizle karşılıklı birer kadeh içmek de çok eğlenceli olabilir. Hava ısındı; beyaz veya roze şarabınızı alın, biraz soğutmayı unutmayın.

Sokağa çıkacak vakit yoksa
Eğer hediye için dükkanları gezmeye, alışveriş merkezlerine gitmeye vaktiniz yoksa ya da çeşitli sebeplerden ötürü dışarı çıkamadıysanız sizin için en uygun mağaza internet. Hepsiburada.com, Chichiqueen.com, hemalhemsat.com, ideefixe.com en popüler alışveriş siteleri arasında.