Cumartesi Çiftlikten evimize...

Çiftlikten evimize...

27.12.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Doğal ve lezzetli çiftlik ürünleri bulabileceğiniz Palivor Çiftliği Bebek’te bir mağaza açtı...

Çiftlikten evimize...

Günümüzde pek çok kişi her gün hazır gıda tüketmek zorunda kalıyor. Çünkü doğal ürün bulmak da üretmekde çok zor. Öte yandan uzmanlar her yerde doğal ürünler tüketmenin önemini anlatıyorlar. Peki biz bu gıdalara nereden ulaşacağız? Bebek’te açılan Palivor Çiftliği mağazası doğal ürünleri bulabileceğimiz yerlerden biri.
300 yıl önce Trakya’da, Kırklareli’nin Demirköy ilçesinde, Istranca Ormanları’nın içinde kurulmuş çiftliklerden biri olan Palivor Çiftliği, 2011 yılında Emre Oral ve Kerem Oral kardeşler tarafından, meşe balı üretimi yaparak hayata döndürüldü.
Mağazada, çiftlikte üretilen et, peynir ve süt gibi şarküteri ürünleri ve bu ürünler kullanılarak yapılan mevsim çorbaları, tost, sosisli gibi sıcak atıştırmalıklar var. Ayrıca günlük el yapımı soğuk sandviçler ve salata çeşitleri ile kirazlı vanilyalı turta, çikolatalı sufle gibi tatlılar, içecek olarak da özel karışım kahveler ve organik çay çeşitleri satılıyor.

Her şey katkısız
Palivor Çiftliği’ndeki ürünler katkı maddelerinden ve yapay renklendiricilerden uzak tutuluyor. Sosis ve sucuklar ateşsiz pişiriliyor. Ayrıca müşterilerin isteklerine göre şarküteri ürünlerini barbekü sos, hardal, doğal ketçap, peynir ve marul gibi ilavelerle çeşitlendirerek sunuyorlar.
Palivor Çiftliği mağazası pazartesi-cumartesi 08.00-24.00, pazar günleri 08.00-15.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Yılbaşında sofralarında doğal tatlar isteyenler için mağaza paket servis imkanı da sunuyor.