Cumartesi Çikolata tadında bir bayram

Çikolata tadında bir bayram

12.10.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kurban Bayramı akla et yemeklerini getirse de misafirleri çikolatasız ağırlamak olmaz. Bayramınıza tat katacak şık ve lezzetli seçenekler

Çikolata tadında  bir bayram

Güllü, portakallı lokumlar
Şölen, içi Antep fıstıklı, güllü, frambuazlı, portakal çiçekli; dışı çikolata kaplı lokum serisi Lokkum’u hazırladı. Lokkum’un fiyatları 8.50-10.50 lira arasında.

Haberin Devamı

Fındıklı, kahveli, frambuazlı...
Özsüt bayramda fındıklı, Hindistan cevizli, kahveli
ve daha pek çok çeşit çikolatayı madlen, blok ve spesiyal seçenekleriyle sunuyor. Çikolataların kilo fiyatları blok ve madlen 50 lira, spesiyal 90 lira.

Seç seçebilirsen
Ülker sütlü çikolata, krema ve pirinç patlaklı bayram lezzeti Sırma’yı çıkarttı. Fındıklı, Hindistan cevizli
ve kakaolu çeşitleri bulunan çikolatanın
kilosu 14.50 lira.

Bayram indirimi
Baklavacı Güllüoğlu süt ve fındıkla üretilen sütlü Nuriye’de bayrama özel indirim yaptı. 1 kilosu 29.90, porsiyonu ise 5.90 lira.

El yapımı ürünler
Marie Antoinette Chocolatier, Kurban Bayramı’na özel orman meyveli, altın çilekli, Türk kahveli trüf ve fıstıklı lokumlu çikolata üretiyor. Farklı tasarımlara sahip kutularda satılan el yapımı çikolataların fiyatı 215 lira.

Haberin Devamı

Şefin “evinden”
Mövenpick Hotel’in şefi Ferda Balcıoğlu’nun İsviçre çikolatalarıyla hazırladığı ev yapımı çikolatalar GourmeT’de. Ayrıca İsviçre çikolatası Lindt ile Laderach’ı da burada bulabilirsiniz. Ev yapımı çikolatanın kilosu 120 lira, Lindt’in 215 gramı 95 lira ve Laderach’ın 1 kilosu 360 lira.