Cumartesi Derin V korkusuz

Derin V korkusuz

25.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

2017 ilkbahar-yaz sezonuna iddialı bir giriş yapmak isteyenlerin tercihi derin göğüs dekolteleri olacak.

Derin V korkusuz

Ocak ayında düzenlenen Altın Küre Ödülleri’nin kırmızı halısını izleyip Kristen Bell, Jessica Biel, Mandy Moore gibi ünlü yıldızları gördüğümüzde anlamıştık, 2000’li yılların başında çok popüler olan derin V dekolteler, bu ilkbaharı da sallamaya hazırlanıyordu. Ne de olsa podyumdaki trendler, ünlülerce de onaylandığında modaseverler tarafından daha çok seviliyor. Ancak (eğer Kim Kardashian değilseniz) 2017 ilkbahar-yaz koleksiyonlarında başta Saint Laurent ve Elie Saab olmak üzere pek çok markanın podyumunda karşımıza çıkan bu cesur dekolteleri günlük hayatta giymenin pek kolay olmadığı kesin. Önerilerimize kulak verin.

En derine sen daldın

Söz konusu göğüs dekoltesi olunca, bugüne kadar en derine inen isim hep Jennifer Lopez oluyor. Lopez, 2000 yılındaki Grammy Ödülleri’nde giydiği yeşil Versace elbise ile haftalarca konuşulmuş, 2014 yılında ise elbiseyi body haline getirtip, New York’ta verdiği bir konserde yeniden giymişti.

Haberin Devamı

ipuçları

- Derin göğüs dekoltelerinin küçük göğüslerde daha iyi durduğuna şüphe yok. Yine de bu trendi denemek istiyorsanız içinde kup olan modellere yönelin.

- “Böylesine iddialı bir dekolteyi taşırken, dikkat çekmek için başka hiçbir şeye ihtiyacım yok” diye düşünüyor olabilirsiniz. Ancak podyumlar, eğer vücudunuza güveniyorsanız bu sezon mini eteklerle derin V yakaları aynı anda giymekten korkmamanız gerektiğini söylüyor.

- Silüetinizi daha iyi göstermek için, V dekoltenin bittiği yere kemer takarak belinizi ortaya çıkabilirsiniz.

- Unutmayın, bu tür
dekolteler kalıplı kumaşlarda kendini daha iyi gösteriyor. “Sağlam” bir duruş için yumuşak materyalli modellerden kaçının.

alışveriş

- Zara’daki triko; rengi, volanları ve dekoltesiyle sezonun üç trendini birden yakalıyor. Yüksek bel pantolonla giymeyi deneyebilirsiniz. 79.95 TL.

Haberin Devamı

- Derin dekoltelere en iyi uyum sağlayan aksesuar, sallantılı küpeler. Mango’daki püsküllü model 40 TL.

- Göğüs dekolteli elbiselere alternatif arayanlar için uzun tulumlar ideal. Cushnie et Ochs’un yeşil tulumu vücudu sarıyor. 1394 avro.

- Twist elbisenin abartısız dekoltesi ofis için bile uygun. Fiyatı 279 TL.

Derin V korkusuz