Cumartesi Ege sahillerinin en yenileri

Ege sahillerinin en yenileri

09.07.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Deniz, kum, güneş sezonuyla birlikte yeni beach club’lar da birbiri ardına açılmaya başladı. Kimi Ibiza’dan, Mikonos’tan sonra ülkemizde de şube açtı; kimi İstanbul’un ardından tatil beldelerinde de boy göstermeye karar verdi. İşte Bodrum ve Çeşme’de karşımıza çıkan Ege’nin yeni yüzlerinden birkaçı...

Ege sahillerinin en yenileri

Blue Marlin Ibiza Bodrum

Haberin Devamı

Ibiza’dan geldi

- Ibiza’nın en popüler mekanlarından olan Blue Marlin, Bodrum’da Mandarin Oriental içerisinde saat 11.00’den gece yarısına kadar hizmet veriyor.

- Giriş ücreti hafta içi 100, hafta sonu 150 lira. Bu ücrete şezlong, şemsiye ve bu tutarı karşılayan yiyecek-içecek harcamaları dahil. Özel minderler 400 lira. Şişe açtıranlar da locada oturabiliyor.

- Başlangıçlar, salatalar, makarna, pizza ve ana yemek gibi seçenekler sunuluyor. Başlangıçlar 45, pizzalar ise 55 liradan başlıyor. Ateşte pişen kuzu incik ve ızgara ıstakoz en çok tercih edilen yemekler arasında. Kuzu incik 410, ızgara ıstakoz 225 lira. Mekanın imza kokteylleri ise 60 liradan başlıyor.

- Her gün yerli ve yabancı DJ’ler performans sergiliyor.

Haberin Devamı

Madeo Beach Club

Ege sahillerinin en yenileri


Karaköy’den Alaçatı’ya

- İstanbul, Karaköy’deki Madeo yazın Çeşme, Alaçatı’da Mehmet Koyu’nda müşterilerini ağırlıyor.

- Beach saat 9.00 ile 21.00 arasında hizmet verirken, mekandaki gece kulübü Dusk gece 24.00’den 6.00-7.00 saatlerine kadar açık.

- Şezlong, şemsiye ve havlunun dahil olduğu giriş ücreti 50 lira. Yiyecek ve içecekler ekstra olarak ödeniyor. Loca fiyatları ise 250 liradan başlıyor.

- Mutfak Akdeniz mutfağı ağırlıklı. Pizza çeşitleri, Madeo burger, meyve tabağı, mangolu ve kinoalı salata çok tercih edilen seçenekler. Meyve tabağı 25, kinoalı ve mangolu salata 20 lira. Ana yemekler 30-50 lira arasında. İmza kokteylleri 40-45 lira.

- Her akşam saat 17.00 itibariyle DJ performansı eşliğinde happy hour var. Gece kulübü Dusk’ta ise yerli ve yabancı ünlü DJ’ler performans sergiliyor.

Eden 7800 Çeşme

Ege sahillerinin en yenileri

Yazın Çeşme’de

- Aliye Turagay’ın İstanbul’daki mekanı Eden, Çeşme’de Boyalık mevkiinde 7800 Otel’in içinde beach ve restoran olarak hizmet veriyor.

- Beach saat 8.00’den 19.00’a kadar, restoran kısmı ise 2.00’ye kadar açık.

- Otel müşterileri dişindakilerin giriş ücreti olan 80 liraya şezlong, şemsiye ve havlu dahil. Yeme-içme ücretleri ekstra olarak alınıyor. Mekanda loca yok.

- Deniz mahsullü salatalar, ceviche, hamburger, makarnalar, döner ve lahmacun çok tercih ediliyor. Salatalar 35-45, hamburger 60, ana yemekler 50-70 lira. Kokteyller ise 45 lira.

Haberin Devamı

- Mekanın resident DJ’i her gün performans sergiliyor. Konuk DJ performansları da oluyor.

NIKKI Beach Resort&Spa

Miami, St.Tropez, şimdi de Bodrum

Ege sahillerinin en yenileri

- Nikki Beach, Miami, St. Tropez, Ibiza gibi popüler tatil mekanlarından sonra Bodrum Torba yakınında, Kayner mevkiindeki Nikki Beach Resort&Spa içerisinde müşterilerini ağırlıyor.

- 11.00 - 02.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

- Şezlong fiyatları bir içki dahil 150 lira. Gruplar için havuz ve iskelede yer alan kabana ve yataklar minimum yeme-içme harcama bedeli sistemiyle çalışıyor. Maksimum
3 kişilik gruplar için fiyatlar 1.200-1.500 lira arasında.

- Salatalar, suşi botları, deniz mahsullü başlangıçlar, düşük ateşte pişirilmiş organik tavuk gibi yemekler sunuluyor. 2-4 kişilik meze tabakları 160-200, 4-6 kişilik suşi botları 340-750 lira. Ana yemek fiyatları 80-120 lira arasında. İmza kokteyller ise 45-60 lira.

Haberin Devamı

- Mekanın resident DJ’i, in-house saksafoncusu, perküsyoncuları ve dansçıları bulunuyor. Temalı partiler var.

Off Gümüşlük

Ege sahillerinin en yenileri

Sayfiyeye taşındı

- Asmalımescit’in sevilen kulübü Off Pera, Off Gümüşlük olarak Bodrum, Gümüşlük’e taşındı.

- Saat 9.00 ile gece 2.00 arasında hizmet veriyor.

- Giriş ücreti alınmıyor. Yeme-içme ücretlerini ve konserler olduğunda konser bileti ücretini ödüyorsunuz.

- DJ performansları ve konserler gerçekleşiyor.

- Mekanın en çok tercih edilen yemekleri arasında odun fırın pide, lahmacun, dört çeşit yemekten oluşan günlük menü var. Karides salatası, deniz mahsullü fettucine, kılıç ızgara tercih edilen diğer yemeklerden. Pideler 21-24, lahmacun 14, ızgara çeşitleri 50-54 lira.

Interni Bodrum

Ege sahillerinin en yenileri

Mikonos’tan sonra Bodrum’da

- Mikonos’un ünlü restoranlarından Interni, Interni Bodrum olarak Bodrum’da Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda, Princess Artemisia Otel’de faaliyete geçti.

- Beach 10.00 ile 19.00, restoran kısmı ise 9.00 ile 23.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Haberin Devamı

- Giriş ücreti alınmıyor, 100 liralık harcama yapmanız gerekiyor. Bu ücrete şezlong, şemsiye, havlu ve bu ücreti karşılayan yiyecek-içecekler dahil. Mekanda loca yok.

- Mutfak Akdeniz mutfağı ağırlıklı. Atıştırmalıklar, pizza, salata ve Interni burger en çok tercih edilen yiyecekler arasında. Pizza fiyatları 38-40, salata fiyatları ise 50-58 lira arasında değişiyor. Mekana özel peynirli, meyveli ve yeşil Interni salata 46 lira. Interni burger 68 lira.

- Beach kısmında DJ performansı yok. Restoran kısmı akşam 20.00’den sonra kulübe dönüşüyor. Resident DJ ve yurt dışından gelen DJ’ler performans sergiliyor.