Cumartesi Eğlenceli eğitim için yeni merkez

Eğlenceli eğitim için yeni merkez

28.01.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Uluslararası aile-çocuk merkezi Gymboree’nin yeni şubesi Kemer Golf&Country Club’da açıldı. 0-5 yaş arası çocukları ve ebeveynlerini eğitici oyunlar ve okula hazırlık aktiviteleri bekliyor

Eğlenceli eğitim  için yeni merkez

Girişimci ruhlu bir anne tarafından 1976’da, San Francisco’da kurulan Gymboree’nin 40’ı aşkın ülkede bulunan 500’den fazla merkezine bir yenisi daha eklendi. Böylelikle Kemer Golf & Country Club’da yer alan yeni şubeyle İstanbul’daki Gymboree sayısı sekize çıkmış oldu. Dünyaca ünlü çocuk gelişimi merkezinde 0-5 yaş arası çocuklar için uzmanlar tarafından geliştirilen programların yanı sıra ebeveynler için de bilgiler sunuluyor. Gymboree’nin ana programları; oyun, müzik ve sanat aktivitelerinin ağırlıklı işlendiği “Gymboree Play&Learn”, “Gymboree Music” ve “Gymboree Art” derslerinden oluşuyor.
Farklı yaş seviyelerine uygun bu derslerin yanı sıra “Mommy & Baby Fitness”, “Global Kids”, “Sports”, “Yoga”, “Happiest Baby Workshop” ve çocukların okula hazır başlamalarını destekleyen “School Skills” gibi programlar da bulunuyor. 0-2.5 yaş programlarında çocuklara bir yetişkinin eşlik etmesi zorunlu Gymboree merkezleri sadece çocukların eğlenerek öğrendikleri ve sosyalleştikleri değil, ebeveynlerinin de çocuklarının gelişimini birebir yaşayarak gözlemledikleri ve diğer anne-babalarla paylaşım fırsatı buldukları bir “aile-çocuk” merkezi olma özelliğine sahip. Gymboree öğretmenleri, sınıflarda lider, eğitmen ve paylaşımı kolaylaştırıcı rollerin yanı sıra gruptaki anne-babalara da öncülük ediyorlar. 0-2.5 yaş için olan Gymboree programlarında, bir ebeveynin ya da ebeveynler tarafından belirlenen bir yetişkinin çocuğa eşlik etmesi zorunlu. 2.5-5 yaşa sunulan “School Skills-Okula Hazırlık Programı” ise birebir ebeveyn katılımı olmadan yapılıyor.

Haberin Devamı

16 farklı temada sunulan doğum günü partileri düzenleniyor

“Gymboree doğum günü partisi” çocukların hem eğlendikleri hem de öğrendikleri özel bir doğum günü programı. Birbirinden farklı doğum günü temalarının sunulduğu Gymboree’de, öğretmen eşliğinde yapılan program devam ederken yetişkinler de dostlarıyla bu özel günün keyfini çıkarma fırsatı buluyorlar. “Jungle Safari”, “Princess Play House”, “Little Super Heroes” gibi 16 farklı temanın uygulanabildiği doğum günü partileri için tüm organizasyon ve dekorasyon Gymboree tarafından ister merkezde ister evinizde gerçekleştirilebiliyor.
Tel: (0212) 239 70 10

Çocuklarla yarıyıl tatili

“Cadde”de çocuk kulübu
Marks&Spencer Şaşkınbakkal mağazası M&S Çocuk Kulübü’nde her cumartesi 2-5 yaş ve 6-9 yaş olmak üzere iki ayrı yaş grubu için düzenlenecek dans atölyelerinin biletleri mağazanın çocuk giyim kasalarından alınabilir. Fiyatı 15 TL.

Haberin Devamı

Balon turu
5 Şubat’a kadar Cevahir AVM’de 50 TL ve üzeri alışverişte sadece çocuklara özel düzenlenen balon aktivitesi ile Cevahir’i uçan balonla gezme şansı yakalayan çocuklar, aynı zamanda Atlantis’teki kukla kaşık, topaç boyama ve maske yapımı atölyelerine katılabilecek.

Çirkin ördek yavrusu
İstanbul Kenter Tiyatrosu çocukları “Çirkin Ördek Yavrusu” ile buluşturuyor. Andersen’in dünya klasikleri arasında yer alan masalının müzikler eşliğinde anlatıldığı oyun cumartesi-pazar 12:00 ve 15:00’te izlenebilir. Biletler, Biletix’te 15 TL.