Cumartesi En iyi biniciler yarışacak

En iyi biniciler yarışacak

28.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kemer Country Club yılın en prestijli binicilik müsabakalarından biri olan Başbakanlık Kupası’na bugün ve yarın ev sahipliği yapıyor

En iyi biniciler yarışacak

Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından her yıl Özel Unvan Yarışmaları adı altında programlanan Başbakanlık Kupası Engel Atlama Yarışmaları Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde gerçekleşiyor. Türkiye’nin farklı bölgelerinden en iyi binicilerin yarışacağı etkinlik kapsamında iki gün boyunca sekiz yarışma olacak. Herkese açık yarışmalar ücretsiz izlenebilecek.

Haberin Devamı

Yarışmaların yanı sıra organizasyona katılan binici ve davetliler Kemer Country Atlı Spor Kulübü’ndeki Borusan Oto İstinye Jaguar standında Jaguar modellerini yakından görme ve sürüş performansını deneyimleme imkanı bulacaklar.

Tekstil ve takı standı

Organizasyonun sponsorlarından Hatko Kauçuk ve tasarımın binicilikle buluştuğu tekstil, takı, vintage objelerden oluşan “tasarla pazarla” stantları da etkinlik boyunca at ve binicilik sitesi 1000atlı.net ve Ve-Saire Tasarım Galerisi işbirliğiyle katılımcılarla buluşacak. Ayrıca yatırımcıları finansal anlamda bilgilendirerek, en az hata yapmalarını amaçlayan ALB Foreks etkinlik alanında ilgililerin sorularını cevaplayacak.

Bugün ve yarın saat 10.00’da başlayacak organizasyona Florence Nightingale Hastaneleri sağlık desteği verirken, hava ambulansı hizmeti veren S.O.S Air ise organizasyonun sağlık sponsorluğunu yapıyor. Medya sponsorluğunu ise Milliyet ve Vatan gazeteleriyle Radyo D üstlenecek.