Cumartesi En moda En yeni

En moda En yeni

31.01.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

BGN’nin 80’li yıllardan esinlenerek hazırladığı 2009 ilkbahar-yaz koleksiyonunda fuşya gibi canlı renkler ve geometrik desenler kullanılmış

En moda En yeni

Baharın canlı renkleri
BGN’nin 80’li yıllardan esinlenerek hazırladığı 2009 ilkbahar-yaz koleksiyonunda fuşya gibi canlı renkler ve geometrik desenler kullanılmış.


Kendinizi koruyun
Cep telefonunuzun ya da diz üstü bilgisayarınızın ürettikleri elektromanyetik kirliliği yok ettiği iddiasıyla tasarlanan BIOPRO Chip’leri elektronik aletlerin üzerine yapıştırılarak kullanılıyor.


Koleksiyonerler için

En moda En yeni

Sıra dışı ve nadir bulunan sanat eserlerinin satıldığı Kemerburgaz’daki Mimart’ta Osmanlı, İstanbul, tarih, sanat, folklor konularındaki bir çok değerli eser bulunuyor.


Renk kütüphanesi
Bobbi Brown’un bahar ayları için ürettiği ve zengin renk alternatifi ile öne çıkan Bobbi Brights koleksiyonu makyaj yaparken farklı renk
tonları kullanmaktan hoşlanan kadınlar için ideal.

Gözlükte 2009 modası
New York Moda Haftası’nda tanıtılan Lacoste’un 2009 gözlük modelleri 70’li yılların esintilerini taşıyor. Siyah, kahve, bej, beyaz ve kırmızı renklerin yer aldığı koleksiyonda oval ve kemik gözlükler dikkat çekiyor.

Ankara’ya yeni lezzetler

En moda En yeni

Meyve parçalı frozen yoğurt ve smoothie seçenekleriyle 15’ten fazla ülkede yüzlerce noktada hizmet veren Juice Zone Türkiye’deki ilk şubesini Ankara’daki Bilkent Center Alışveriş Merkezi’nde açtı.

Moda ve teknoloji birlikte

En moda En yeni

Ünlü tasarımcı Vivienne Tam ve Hewlett-Packard’ın tasarladıkları Dijital El Çantası Dizüstü Bilgisayarı (Dijital Clutch) şubat ayından itibaren Türkiye’de. Ağırlığı 1 kg’den az olan ürünün fiyatı 699 dolar+KDV.

Çevreye duyarlı çanta
NikeWomen’ın 2009 ilkbahar koleksiyonundaki Nike Recycled Tote çantalar pet şişelerin ve kumaş parçalarının geri dönüşümünden üretilmiş.

Online rehberden yemek siparişi
Artık bravoo! rehberinin internet sitesinde yaptığınız restoran aramalarında karşınıza çıkacak www.yemeksepeti.com ikonuna tıklayarak sipariş verebileceksiniz. Ayrıca yemeksepeti.com Elit kapsamındaki restoranlara rezervasyon yaptırabileceksiniz.