Cumartesi En moda En yeni

En moda En yeni

21.03.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

FTS64’ün askılı ve straplez elbiseleri püfür püfür bir yaz geçirmek isteyenler için.

En moda En yeni

Yaz şıklığıFTS64’ün askılı ve straplez elbiseleri püfür püfür bir yaz geçirmek isteyenler için.


Altı restoran bir arada
Geçtiğimiz hafta açılan Maslak Food Court’un içinde altı restoran ve bir tane bar bulunuyor. Yeni lezzetleri keşfetmekten hoşlanan İstanbullular için yeni seçenekler.


Çiçekler baharatlandı
Yves Saint Laurent’in yeni parfümü Elle Intense, çiçek ve baharat aromalarının karışımından oluşuyor. Erkeksi kokulardan hoşlanan kadınlar için ideal. 

Yenilenen koku
Armani’nin erkek parfümü Attitude yenilendi.Yeni Attitude Extreme yoğun aroması ve kalıcılığıyla dikkat çekiyor. 


“Alışverişkolik”lere
Capitol Alışveriş Merkezi’nin “Cap-getir” isimli yeni uygulamasıyla mağazalarda arayıp da bulamadığınız ürünler yetkililer tarafından diğer şubelerden alınıp size iki saat içinde teslim ediliyor.

Yaza hazırlık
Havaianas’ın 2009 yaz koleksiyonunda erkek terliklerinde kamuflaj ve sörf desenleri, kadın terliklerindeyse “Havaianas Slim” modelleri öne çıkıyor.


Kütüphanedeki yeniler
- Gazeteci Deniz Gökçe İnceoğlu’nun iletişim duayeni Alaeddin Asna ile yaptığı söyleşi kitabı “İletişim Hayattır” Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları’ndan çıktı.
-Karikatürist Ercan Akyol’un Milliyet gazetesi için çizdiği karikatürlerden derlediği “Çiziyorum” serisinin beşinci kitabı “Çiziyorum 2007” Cinius Yayınları tarafından yayımlandı.

Marifetli robot
Arzum’un bitki çayı demleyen ve aynı zamanda kahve makinesi görevi de gören yeni ürünü Şifa Bitki Çayı Robot’u bu içeceklerin müdavimlerinin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Kriz anında
Nestle’nin yeni çikolataları sütlü bisküvili, portakallı bitter ve fındıklı bitter tatlı krizleri için yepyeni üç alternatif.  

Hafif pembelik
İtalyan şarap firması Cielo &terravini’nin meyvemsi tadı ve kokusu nedeniyle hafif yemeklerle içilmesi tavsiye edilen pembe şarabı Cielo Blush’ı seçkin restoran ve marketlerde bulabilirsiniz.