Cumartesi En moda En yeni

En moda En yeni

06.06.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Stefanel’in pastel renkli dökümlü ve hafif kumaşların kullanıldığı ilkbahar-yaz koleksiyonu yüzde 30 indirime girdi.

En moda En yeni

Heyecanı tescillendi
Dünyanın önde gelen seyahat dergilerinden Conde Nast Traveler’ın Amerika’da yayımlanan mayıs sayısında Dilara Erbay’ın Abracadabra isimli restoranı, 26 ülkeden 50 mekanın yer aldığı en heyecan verici restoranlar listesinde yer aldı. 


Bikini hazırlığı
Nivea’nın My Silhouette isimli inceltici jel kremi, dört hafta düzenli olarak kullanıldığında basen, bel, kalça ve karın bölgelerinde 3 cm’ye kadar incelme sağlamayı vaat ediyor.

“Sudan çıkmam” diyenlere
Nike’ın Swim koleksiyonundaki mayo ve bikinilerde kullanılan özel kumaş vücudu kavrayarak suda hareket özgürlüğü sağlıyor. 

El yapımı şişeler
Gwen Stefani’nin Japonya’da başlayan sokak modasından etkilenerek tasarladığı Harajuku Lovers parfümleri Sephora mağazalarında satışa sunuldu.

Çantalar çiçek açtı
Watsons’un fiyatları 9,99 ile 14,99 TL arasında değişen çiçekli makyaj çantaları hem ekonomik hem şık.

Warhol belgeseli
Çekirdek Film’in yapımcılığını üstlendiği, Durmuş Akbulut’un yazıp yönettiği “Plastik Suretler” isimli Andy Warhol’un hayatını konu alan belgeselin DVD’si D&R’larda satılıyor. 

Yaz indirimi
 Stefanel’in pastel renkli dökümlü ve hafif kumaşların kullanıldığı ilkbahar-yaz koleksiyonu yüzde 30 indirime girdi. 

Festivale özel mönü
Four Seasons Hotel Sultanahmet 30 Haziran’a kadar sürecek olan 37. Uluslararası İstanbul Müzik Festivali’ne katılacaklar için “Konçerto Kutlamaları” isimli özel ikram mönüleri hazırladı. 

Son iki gün
Moda Tasarımcıları Derneği ile Beyoğlu Belediyesi’nin ortak düzenlediği ve 29 genç tasarımcının katıldığı Galatamoda Haftası pazartesi günü son buluyor. 


Raflardan yenilikler


-Milka’nın yaza özel ürettiği, limon ve patlayan şekerli Alpine Magic, yaban mersinli ve karamelli Peak Dream, çilek ve siyah çikolata dolgulu Mountain Glow isimli üç yeni çikolatası raflardaki yerlerini aldı.   
- İçim, sürülebilir beyaz peyniri Fidella’nın düşük kalorilisini de çıkardı. 
- Elite Naturel’in şeker, su ve koruyucu katkı maddeleri içermeyen organik meyve sularının kavun, karpuz, siyah üzüm ve armut aromalısı da var.
-Sanset Gıda çikolata kaplamalı fındıklı draje GOL’ü yeniden piyasaya sunuyor. Yeni GOL’ün sütlü, bitter ve beyaz çikolatalı çeşitleri var.
-Çamlıca’nın portakallı gazozu Çamlıca Portakallı beş farklı ambalajıyla tüketici ile buluşuyor.
- Rheia’nın yeni ürünü olgun hasat zeytinyağı yoğun zeytinyağı tadı ve kokusu sevenlere hitap ediyor. 
- First Sensations sakız ailesine iki yeni çeşit katıldı: Gün Işığı Karpuz ve Gece Düşü Nane.
-Jacobs kahve, şeker ve kremadan oluşan 3’ü 1 Arada’nın paketini yeniledi.