Cumartesi En moda En yeni

En moda En yeni

17.10.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Vakko’nun 2010 sonbahar-kış kadın koleksiyonundaki mavi abiye tulum ve payet işlemeli yelek parlak gece kıyafetlerinden hoşlanan kadınlara hitap ediyor.

En moda En yeni

Işıldayan geceler
Vakko’nun 2010 sonbahar-kış kadın koleksiyonundaki mavi abiye tulum ve payet işlemeli yelek parlak gece kıyafetlerinden hoşlanan kadınlara hitap ediyor. Tulum 950 TL, yelek 1250 TL.


Son çıkanlar
-Bulgari’nin yeni kadın parfümü BLV II ferah kokulardan hoşlananlar için ideal. 75 ml’nin fiyatı 249 TL.
- Ünlü pop yıldızı Justin Timberlake’in yüzü olduğu Givenchy’nin yeni erkek parfümü Play kalıcı kokusuyla dikkat çekiyor. 100 ml’nin fiyatı 160 TL.

Yalıda yemek

En moda En yeni

Yeniköy’deki Mualla Hanım Yalısı’nda hizmet veren Circle Restaurant mönü ve dekorasyonunu yeniledi. Hafta içi 08.30-02.00 arasında açık olan mekanda iki kişilik bir yemeğin bedeli yaklaşık 120 TL.

Renkli şemsiyeler
Celal Birsen şemsiyeler canlı renkleri ve desenleriyle dikkat çekiyor. Fiyatları ise 45-60 TL arasında değişmekte.

Tişört alıp hayır işleyin
Mango’da satılmaya başlanan ve üzerinde ünlü yazar Paulo Coelho’ya ait cümlelerin bulunduğu tişörtlerin fiyatı 37 TL. Altı farklı çeşidi bulunan tişörtlerin satışından elde edilen gelir yazarın kurduğu ve Brezilya’daki mağdurlara yardım eden Instituto Paulo Coelho isimli organizasyona bağışlanacak.

Selendi devam ediyor
Selendi 2004 ve 2005’in ardından şimdi de Selendi 2007 şarapları piyasaya çıktı. Sınırlı sayıda üretilen Selendi 2007’leri MMMigros, Makro ve özel şarap marketlerinde bulabilirsiniz. Fiyatı 40 TL

Yaldızlarla süslü
En moda En yeni

Pierre Cardin’in cam ürünleri Türkiye’de satılmaya başlandı. Linens ve Jumbo benzeri mağazalarda bulabileceğiniz, 24 karat altın ve platin yaldızlarla süslenmiş ürünlerin fiyat aralığı 60-180 TL arasında değişiyor.

RAFLARDAN

-Şölen’in yeni ürünü Biscolata Stix, çikolataya batırılmış çubuk bisküvilerden oluşuyor. 50 gramlık bir kutunun fiyatı 1 TL.
-Eti’nin yeni gofreti Eti Hoşbeş’in fındık, çilek ve vanilya aromalı üç çeşidi var. Küçük paketin fiyatı 500 kuruş.
-Sensodyne’ın yeni diş macunu Iso-active, jelden köpüğe dönüşen yapısıyla, diş aralarındaki ulaşılması zor alanları bile temizlemeyi vaat ediyor. Fiyatı 13 TL.