Cumartesi En moda En yeni

En moda En yeni

29.05.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Roman‘ın ilkbahar-yaz koleksiyonunda bol bol fırfır kullanılmış.

En moda En yeni

Fırfırlı sezon
Roman‘ın ilkbahar-yaz koleksiyonunda bol bol fırfır kullanılmış. Fırfırlı ve renkli mini etekler dolgu topuklu ayakkabılarla kombinlenmiş.


Hızlı uzayan tırnaklar
Sally Hansen tırnak bakım ürünü Nail Growth Miracle içeriğindeki keratin, soya proteini ve kolajen ile tırnakları beş gün içerisinde yüzde 30 daha hızlı uzatma iddiasında. Fiyatı 33 TL.


Tasarımcılar bir arada
Galata’da açılan Atelier 55’de Bora Aksu ve Ümit Benan’ın koleksiyonları ile Charlotte Olympia imzalı ayakkabılar satılıyor. Ayakkabıların
fiyatı 1600 TL.

Çelik ve seramik
TAG Heuer, yeni modeli F1 Lady’yi ünlü tenisçi Maria Şarapova ile tanıttı. Çelik, seramik ve pırlantanın birleşiminden oluşan
F1 Lady’nin fiyatı 2400 İsviçre Frangı.

Çocuklara bedava uçuş
Emirates Havayolları’nın 30 Eylül’e kadar sürecek Kids Go Free kampanyası kapsamında Dubai’ye iki yetişkin eşliğinde seyahat eden
16 yaşından küçük çocuklar ücretsiz uçuyor.

Kırmızı ve büyük çerçeveler
Diesel’in ilkbahar-yaz koleksiyonundaki retro güneş gözlükleri iri ve renkli çerçeveleriyle dikkat çekiyor. 431 TL’den satılıyorlar.

KİTAP&DERGİ
-Boyut Yayıncılık’tan çıkan Müjde ve Mutlu Tönbekici imzalı “Küçük Oteller Kitabı 2010”da Türkiye’nin her yöresinden 270’i
aşkın küçük otel anlatılıyor. Fiyatı 19,90 TL.
-Benetton’un dergisi Colors’ın 77’nci sayısı çıktı. Bu sayının ana konusu deniz.

Koşu sezonu finali
2006’dan beri devam eden Nike Pazar Koşuları’nın sezon finali yarın Büyükada’da yapılacak. İsteyen herkesin katılabileceği koşu için 08.15’te Kabataş İskelesi’nden 09.00’da ise Bostancı’dan adaya ücretsiz ulaşım sağlanacak.

RAFLARDAN
-Kikkoman yeni ürünü Sukiyaki Sosu Japon mutfağı meraklılarına hitap ediyor. Pirinç şarabı, baharat, soya sosu ve şekerden oluşan sosun fiyatı 8 TL.
-Ülker’in yeni sakızı Oneo formülünde bulunan kalsiyum pirofosfat ile dişleri fırçalanmış gibi beyazlatmayı vaat ediyor.
Beş farklı çeşidi bulunan sakızın fiyatı 1,25 TL.
-Türkiye’nin ilk ultra konsantre sıvı deterjanı OMO Total güzel kokusuyla da dikkat çekiyor.
Fiyatı 700 ml 10,90 TL.