Cumartesi En moda En yeni

En moda En yeni

09.10.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Fütüristik çantalar...Sallantılı kulaklar...7 saat öncesinden sipariş

En moda En yeni

Fütüristik çantalar
Kipling’in yeni koleksiyonu Peter Pilotto ve Christoper De Vos tarafından tasarlandı. Galaxy ve Machine adını
taşıyan koleksiyonda omuz, bel ve sırt çantalarının fiyatı 108-239 TL arasında değişiyor.


Sallantılı kulaklar
Küpe modasında sallantılı ve taşlı olanlara devam ediliyor... Assortie’de kıyafetlerinizle kombinleyebileceğiniz
geniş bir küpe çeşidi bulmak mümkün. Fotoğraftaki
mor küpelerin fiyatı 9,90 TL.

Madalyalı şaraplar kadehte
Kavaklıdere 2010’da uluslararası ödüller kazanan şaraplarını, İstanbul’un tanınmış mekanlarında şişe açtırmadan, kadehte sunuyor. Madalyalı Şarap Günleri 15-31 Ekim arasında...


7 saat öncesinden sipariş
Etiler’de açılan No Seven Steak House’da etler tekiladan tabasco’ya kadar 10 değişik malzeme ile marine edildikten sonra pişiriliyor. Bazı etleri tadabilmek için yedi saat önce rezervasyon yaptırıp bildirmeniz gerek. Lokantaya adını veren No Seven Steak’in 500 gramlık porsiyonu 70 TL.

Sofralarda değişik formlar
Yemeklerin lezzeti kadar artık sofraların düzeni de önem taşıyor. Güral Porselen’in yeni tabak serisi Sidney ile sofralarda çok değişik kompozisyonlar yaratılabilir.

Uçan basketçinin ayakkabıları
Dünyanın en ünlü basketbolcularından LeBron James için Nike tarafından özel olarak tasarlanan Lebron 8 modeli iyi bir hediye olabilir. Üst kısmı tamamen deriden üretilmiş olan 265 TL’lik ayakkabılar Flywire teknolojisi ile geliştirilmiş.

Suriye lezzetleri
- Four Seasons Sultanahmet şef Mohammad Moussa’nın Suriye yemeklerini tatmak istiyorsanız 20 Ekim tarihine kadar vaktiniz var. Üç çeşit yemek 75, beş çeşit 110 TL.
-Grand Hyatt otelinin Agora Restaurant’ında da 14-22 Ekim’de Indochine Mutfağı Haftası var. Kişi başı 69 TL’ye bir kadeh kırmızı şarap dahil.

Hamilelere pilates
Hamilelikte yaşanan bel, sırt ve boyundaki ağrılara karşı pilates bir çözüm olabilir. Çekmeköy’deki Mayadrom Sports Center birebir veya başka hamilelerle grup halinde pilates yapma imkanı veriyor.

RAFLARDAN
-Sensodyne Micro Active diş fırçaları (13,20- 14,85 TL) ve diş ipleri (6-6,50 TL) marketlerde.
-Bingo Soft Konsantre kapsüller ile çamaşırlarda kalıcı bir parfüm kokusu bırakmayı amaçlıyor. 750 ml’lik ambalajlar 3,90 TL, 1500 ml’likler 6,90 TL.
- Konsantre bulaşık deterjanı Sunlight Cif Konsantre Jel ile dört kat daha fazla bulaşık yıkanabiliyor. Fiyatı 2,50 TL.