Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

09.07.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Butik kırtasiye markası Nishmark, İstanbul’dan kesitler sunan kitap ayraçları, nostaljik kapaklı defterler ve bardak altlıkları ile dikkat çekiyor

En moda en yeni

Tasarım kırtasiyelikler
Butik kırtasiye markası Nishmark, İstanbul’dan kesitler sunan kitap ayraçları, nostaljik kapaklı defterler
ve bardak altlıkları ile dikkat çekiyor.


Renkli dudak koruyucu
Blistex’in yeni ürünü Lip Tone ile dudaklarınızı güneş ışınlarının etkilerinden korurken renklendirebilirsiniz.
Fiyatı 7 TL.

İlk mağazasını açtı
0-14 yaş arası çocuklar için kıyafet, ayakkabı ve aksesuarlar sunan çocuk giyim markası Zippy Türkiye’deki ilk mağazasını Torium AVM’de açtı.

Gelinlere özel
L’Orèal Professionnel kuaförleri, özel salonlarında gelin adayları için kişiye özel saç servisleri sunuyor. Ayrıca gelinlik, düğün pastası ve makyaj gibi konularda tavsiyeler alabilirsiniz.



En moda en yeni

Plaj modası
LC Waikiki tatil koleksiyonunda mayodan şapkaya, plaj çantasından pareoya kadar çeşitli tatil ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Şapka 19.90 TL.

Meyve kokuları
Escada’nın yeni parfümü Taj sunset meyveli kokuları sevenlere hitap ediyor. Mango, çilek ve Hindistan cevizi aromalı parfümün 100 ml’lik şişesi 154 TL.


En moda en yeni


İndirimler başladı

* V2K Designers sezon indirimi başladı. Yüzde 50 oranındaki indirim mağazaların yanı sıra online alışverişte de geçerli.
* Parmak arası ayakkabı modelleriyle dikkat çeken Converse’te yüzde 30’luk sezon indirimi başladı.
* Stefanel’in ilkbahar-yaz koleksiyonunda bulunan feminen ve şehirli kadınlara hitap eden parçaları yüzde 50’ye varan indirimle alabilirsiniz.
* Rahat tasarımlarıyla dikkat çeken Camper ayakkabıda yüzde 40’a varan indirimden faydalanabilirsiniz.
* Mini elbiseler, şortlar ve kısa ceketler bulabileceğiniz Derishow’da yüzde 50 indirim başladı.


Bodrum rehberi
Yılda bir kez yayımlanan The Guide Bodrum ilçedeki yeme-içme, eğlence mekanları ve kültür-sanat etkinliklerini tanıtıyor.

“İyi hisset” müziği
NR1 Müzik işbirliği ile hazırlanan Hillside Su Feel Good Vol.4 albümü Ömer Karacan imzasını taşıyor. Fiyatı 23.49 TL.


Tatil planları yapanlara
Çeşme’deki Le Grenadine butik otel Alaçatı’nın meşhur taş evlerinde Ege ve Fransız lezzetlerini harmanlayarak misafirlerine sunuyor. Otel hakkında ayrıntılı bilgi www.lagrenadinehotel.com’da.

En moda en yeni


İlk kez internetten satılıyor
Zeynep Tosun’un enmoda.com için hazırladığı koleksiyon satışa çıktı. Omuz detaylı bluzlarla, şifon elbiselerin bulunduğu koleksiyon şık ve spor kombinlerle kullanabileceğiniz parçalar içeriyor.


Cinli kokteyller
Londra menşeli Beefeater Gin, “Bless the summer” konseptiyle Delicatessen, White Mill Cafe, Mangerie ve Nuteras’ta cin ile hazırlanan kokteyller sunuyor.

Raflar

* Ülker Golf Bravo çeşitleri küçülen boyutları ile bir pakette toplanıyor. Bravo Junior paketinde classic, beyaz çikolata ve gold çeşitleri bulunuyor. Fiyatı 8.49 TL.
* Mentos’un yeni ürünü Mentos Two, iki lezzeti bir arada sunuyor. Dışı çilek, içi yeşil limon aromalı drajenin fiyatı 1 TL.