Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

20.08.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

29 avrodan başlayan fiyatları ile dikkat çeken Alman Havayolu Şirketi Germanwings bayram tatilini Avrupa’da geçirmek isteyenler için uygun bir seçenek.

En moda en yeni

Bayram planları yapanlara

29 avrodan başlayan fiyatları ile dikkat çeken Alman Havayolu Şirketi Germanwings bayram tatilini Avrupa’da geçirmek isteyenler için uygun bir seçenek. Bilgi için germanwings.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


En moda en yeni

Haberin Devamı

70’ler etkisi sürüyor
Accessorize’ın yeni koleksiyonu 70’ler etkisi taşıyan çanta ve aksesuarları ile dikkat çekiyor. Modern ve vintage çizgilerin birleştiği ürünler turuncu ve pembe renkleriyle sıcak sonbaharın habercisi.

Panoramik manzara
İstanbul Conrad Otel’in M katına açılan Panoramik Teras, tarihi yarımada manzarasıyla yemek yeme imkanı sunuyor. Rezervasyon için tel: (0212) 310 25 25.


Red Kit sevenlere
Red Kit Toplu Albümler-1, Red Kit tutkunlarına kahramının maceralarını toplu halde okuma imkanı sunuyor. Eray Canberk’in çevirisini yaptığı Yapı Kredi Yayınları’ndan çıkan kitabın fiyatı 25 TL.

Chanel’den Topkapı
Chanel’den Topkapı Chanel’in yeni koleksiyonundan çıkan göz farı Topkapı adını taşıyor. Bakır, altın ve gümüş renklerine sahip paletin
fiyatı 65 TL.

En moda en yeni

Baykuşlu takılar

So Chic sezonun trendi “bilge” baykuş figürünü kullanarak hazırladığı koleksiyonu ile kadınların zekâsına gönderme yapıyor. Kolye 147 TL.


En moda en yeni

Haberin Devamı

Sandaletler için son fırsat
Elle’in ilkbahar-yaz koleksiyonundaki ayakkabılara yüzde 70 indirim avantajı ile sahip olabilir, önümüzdeki yaz sezonu için hazırlık yapabilirsiniz.


En moda en yeni

Minik moda ikonları
Laura Ashley’nin minik moda ikonları için hazırladığı yeni koleksiyonunda rengarenk elbise ve etekler yer alıyor. Örme elbise 179 TL.

Türk kahvesi tiryakilerine
Tefal’in yeni Türk kahvesi makinesi Coffee Expert yavaş ve hızlı olmak üzere iki farklı pişirme ayarına sahip. Fiyatı 99.90 TL.

RAFLAR

* Burger King’in en çok talep gören sosları Acı, Buffalo ve Ranch sos artık kendi restoranlarda 250 gr’lık şişelerde satışa sunuluyor. Fiyatı 4.95 TL.
* Edremit Körfez Bölgesi zeytinlerinden soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen Güz Zeytinyağı, bir litrelik şişesiyle raflardaki yerini aldı. Fiyatı 16 TL.
* Carte d’Or Patisserie serisinin alt katmanında fıstıklı baklava üstte kaymaklı dondurmadan oluşan yeni ürünü Baklavalı 10.99 TL.