Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

21.01.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Markalar teker teker indirme girmeye devam ediyor. Sezon başında gözünüze kestirdiğiniz parçalara uygun fiyatlarla sahip olmanın tam sırası

En moda en yeni

İndirim mevsimi

Haberin Devamı

* Tommy Hilfiger’ın preppy tarzından ilham alan sonbahar-kış koleksiyonunda yüzde 50’ye varan indirim uygulanıyor.
* Beymen Club’da sonbahar-kış sezonu ürünleri yüzde 50’ye varan indirimlerle satışta.
* Acne, Amerikan Retro gibi markaları bulabileceğiniz V2K Designers’ta yüzde 50 indirim uygulanıyor.
* Gizia’da sezonun ilk ve tek indirimi yüzde 40 oranında uygulanıyor. Tekrar indirim olur diye beklemeyip beğendiğiniz parçaları kaçırmayın.
* 2-8 yaş arasındaki kız çocukları ve anneleri için koleksiyonlar hazırlayan Journey’de yüzde 50 indirim var.
l0-14 yaş arası için koleksiyon hazırlayan B&G Store’dan çocuklarınız için yüzde 80’e varan indirimle giysiler alabililirsiniz.

Okside gümüş yüzükler
Elif İ. Doğan’ın okside gümüş, roze altın ve değerli taşları birleştirdiği tasarımlar www.elifidoğan.com adresinde satışa sunuluyor. 280 TL.

Haberin Devamı

En moda en yeni

Bebek timsahlar
Lacoste’un çocuk koleksiyonuna kattığı yeni seri “yeni doğan” yumuşak dokulu kumaşı ve bu seri için özel hazırlanan kutusuyla dikkat çekiyor. Peluş oyuncak timsahıyla satılan kutular 238 TL.

Renkli kadranlar
Casio G-Shock saatlerin yeni modelleri dayanıklılığı ve 200 metreye kadar su geçirmezliğinin yanı sıra farklı renklerin bir araya geldiği kadrajıyla da dikkat çekiyor.

Almayın, kiralayın
Hem yerli hem de yabancı tasarımcılardan elbiseler kiralayabileceğiniz davetcokelbisemyok.com’da yeni koleksiyon ürünler görücüye çıkıyor. Hakan Yıldırım tasarımı elbisenin kiralama bedeli 500 TL.

Kedi şemsiyeler
Karınca’da satılan bu eğlenceli şemsiyelerle yağmurlu günlerinize renk katabilirsiniz. Fiyatı 69 TL.

Kraliyet düğünü hatırası
Geçtiğimiz yazın en çok konuşulan düğünlerinden Monaco prensinin düğünü için özel olarak yaptırılan Visconti kalem, altın uç ve nikahın resmi logosuna sahip. Yalnızca 388 adet üretilen ve özel sipariş ile dağıtılacak kalemin fiyatı 5.900 TL.

En moda en yeni

Ayakkabıda ucuzluk
* Aldo’da büyük kış indirimi devam ediyor. Leopar desenli ayakkabı 149 TL.
* Nine West de indirim mevsimine yüzde 50’lik kampanya ile katılan ayakkabı markalarından.
* Camper’ın sonbahar kış koleksiyonundan gözünüze kestirdiğiniz ürünlere yüzde 40’a varan indirimlerle sahip olabilirsiniz. Erkek bot 258 TL.

Haberin Devamı

Şarap tadım atölyeleri
Kavaklıdere Şarap Tadım Atölyeleri 23, 31 Ocak ve 7,21 Şubat tarihlerinde Four Season Hotel Bosphorus Aqua Restaurant’da gerçekleşecek. Atölyelerin fiyatları 80-110 TL arasında değişiyor.

En moda en yeni

Kayak tatili
* Yarı yıl tatilini kayak ve doğa sporlarıyla değerlendirmeyi düşünenler geniş bir ürün yelpazesine sahip olan AndOutdoor mağazasına uğrayabilirler. Craghoppers kaztüyü su geçirmez mont 599 TL.
* Rubber Duck botlar karlı ve zorlu hava şartlarında da şıklığından ödün vermek istemeyen hanımlar için zizigo.com’da. Fiyatı 249 TL.

Grip mevsimine dikkat
C vitaminli, zencefilli ve portakallı Keydrops pastiller ile havaların soğumasıyla başlayan grip salgınına karşı önlem alabilir, çoktan şifayı kaptıysanız da boğaz ağrınızı hafifletmek için kullanabilirsiniz. Fiyatı 9 TL.