Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

12.05.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yarın Anneler Günü. Birçok marka bu özel gün için indirim uyguluyor. Çikolata ve pasta gibi tatlı armağanların yanı sıra Anneler Günü’nü evde ya da dışarıda bir kahvaltı ile de kutlayabilirsiniz

En moda en yeni

En moda en yeni

Haberin Devamı

Özel indirimler

* YKM’de Anneler Günü’ne özel kadın giyimde seçili ürünlerde yüzde
50 indirim var. Ayrıca parfümlerde “büyük şişe küçük şişe fiyatına” kampanyası uygulanıyor.
* Anneniz için DKNY ilkbahar-yaz koleksiyonundan bir hediye seçerek yüzde 20 indirim çeki kazanma fırsatı yakalayabilirsiniz.
* H&M mağazalarında Anneler Günü’ne özel bugün ve yarın yapacağınız alışverişinizde ikinci ürün yüzde 50 indirimli.
* Fratelli La Bufala Napoli lezzetlerini annelere yüzde 50 indirimle sunuyor. Annelere yemeğin üstüne tatlı da ikram.
* Yoga Academy Anneler Günü’nde merkezlerine tüm annelere ilk derslerini hediye ediyor. www.yogaakademi.com
* Annesine sanat dolu bir hediye vermek isteyenelere İstanbul Modern Mağaza’da yüzde 15 indirim var.
* Bernardo Anneler Günü için yüzde 50’ye varan indirim uyguluyor. Rose Carnival çay seti 349 TL.

Haberin Devamı

En moda en yeni

Ağzınız tatlansın

* Anneler Günü’nde annenizden uzakta olsanız bile ona cikolatasepeti.com adresinden Anneler Günü’nde teslim edilecek şekilde çikolata gönderebilirsiniz.

* Lovells Çikolata madlen, napoliten, pralin ve drajelerini Anneler Günü için özel olarak tasarlanan pembe renkli çiçeklerle süslenmiş şık kutularda satışa sunuluyor. Fiyatı 25-40 TL

* Beyaz Fırın annelere özel hazırladığı şirin tasarımlı ve mesajlı pastalarla lezzetli bir Anneler Günü geçirebilirsiniz. Fiyatı 54 TL.

L’era Fresca mağazalarından Anneler Günü’nde yapacağınız alışverişinize yüzde 20 indirim uygulanıyor. Doğal dondurmalar, günlük şişe süt, muffin ve kahve mağazada bulabileceğiniz lezzetlerden.

En moda en yeni

En özel brunch

* The Ritz-Carlton İstanbul’da Anneler Günü brunch’ına piyano dinletisi eşlik edecek. Yerli içkinin limitsiz olduğu brunch 120 TL, 6-12 yaş arası 60 TL.
Tel: (0212) 334 41 88
* Monica Bellucci’nin The House Hotel Bosphorus’ta kaldığı sürede şef Arzu Öztürk ile tarifini bizzat paylaştığı zeytinyağlı rezenenin de dahil olduğu özel brunch menüsünün fiyatı 75 TL.
* Çırağan Palace Kempinski’de bahara özel olarak hazırlanmış 300’e yakın lezzet, özel Anneler Günü brunch’ında Boğaz’a karşı canlı müzik eşliğinde ailece tadılabilecek. Fiyat 170 TL, 0-5 yaş ücretsiz, 6-12 yaş yüzde 50 indirimli.

Haberin Devamı

Annenizi şımartın
The İstanbul Edition’ındaki Espa Spa’da 1,5 saat süren yenileyici göz ve cilt bakım kürü anneniz için rahatlatıcı bir hediye olabilir. Fiyatı 250 TL.

Klasik bir armağan
Levi’s yeni sezon aksesuar koleksiyonundaki çantalar modern anneler için. Fiyatı 149.50 TL.

Özel film yapın
İstinyePark’ın minik ziyaretçileri ana etkinlik alanında kurulacak platformda yeşil perde teknolojisiyle, annelerine olan sevgilerini gösterebilecekleri renkli bir klip çekecek ve DVD’sini annelerine hediye edebilecekler. Etkinlik bugün ve yarın 11.00-19.00 arasında devam edecek.

Kahve tiryakilerine
Selamlique’in içinde her aromadan tek pişirimlik poşet ve cezvenin yer aldığı hediye kutuları Türk Kahvesi tiryakisi anneler için ideal hediye.