Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

17.11.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kağıttan kot Mined, kağıttan geri dönüşümlü denim kotlar üretmiş. Geri dönüşümü destekleyen ürünlere hayatımızda daha çok yer vermek için bir adım olabilir.

En moda en yeni

En yeni parfümler

Haberin Devamı

* Balenciaga’nın son ürünü Florabotanica’da saf gül ve yeşil nane kokuları kullanılmış. Fiyatı 209 TL.
* Oriflame, Demi Moore ile birlikte hazırladığı. “More by Demi” koleksiyonunda, parfüm ve aksesuarlar yer alıyor. Fiyatı 44.90 TL

Gümüş kartanesi
Gümüş takı markası Loja’s mevsim değişikliğine ayak uydurmuş, kış için kar tanesi şeklinde kolyeler tasarlamış. Fiyatı 72 TL

En moda en yeni

Dirençli bot
Cat’in satışa çıkan yeni koleksiyonunda yer alan DUNCAN Pull up deri kullanılarak üretilmiş. Tabanı yumuşak, dayanıklı, esnek, su ve hava geçirmeyen, elektriğe karşı dirençli bir bot. Fiyatı 219 TL.

En moda en yeni

Kitap meraklılarına
Boyut Kültür Ürünleri mağazası Metrocity Alışveriş Merkezi’nde açıldı. Mağazada Boyut Yayınları’nın ürünleri ve kültür dünyasının en önemli markaları aynı çatı altında buluşuyor.

Haberin Devamı

Tobacco Shop’tan ikinci şube

Tobacco Shop, ikinci şubesini Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açtı. Mağazada Porsche Design ve Lamborghini gibi dünya markaları da bulunuyor.

Özge’nin seçimi

Model ve oyuncu Özge Ulusoy, Lidyana.com’da kendi tarzını yansıtan takı seçimleri yapmaya başladı. Ulusoy’un zarif ve göz alıcı takıları arasında sade taşlı küpeler, ince altın kolyeler ve deri bileklikler yer alıyor.

Madonna’nın tasarımcısı Türkiye’de
Madonna, Sophia Loren, Elton John, Sting gibi pek çok ünlünün evini süsleyen tasarım markası Carrol Boyes Türkiye’de Beymen-Home mağazalarında satışa başladı.

En moda en yeni

Adidas-Porsche iş birliği

Porsche Design ve Adidas işbirliği ile yaratılan Adidas Porsche Design Sport’un sonbahar-kış 2012 koleksiyonu güvenli kayak deneyimi için teknoloji ve üstün koruma özellikleri ile geliyor.

Sınırlı sayıda
Tom Ford’un “Beauty Cosmetics” adı altında çıkardığı kozmetik koleksiyonu Türkiye’de sadece Kanyon’da bulunabiliyor. Makyaj paletinin fiyatı 190 TL.

İndirim fırsatı
Charles&Keith mağazalarında 100 TL ve üzeri alışverişlerde yüzde 30 indirim fırsatı var. Markanın koleksiyonunda tokalı çantalar dikkat çekiyor.

Hayal gücünün sınırları

Burcu Nallar’ın sonbahar-kış koleksiyonu hayal gücünün sınırlarını zorluyor. Kalem etekler deri, krepe ve dantellerle zenginleştirilmiş. Ağırlıklı olarak siyah renk kullanılmış.

Haberin Devamı

Yeni brunch konsepti
Çintemani Restaurant’ta her pazar günü gerçekleştirilecek olan yeni brunch konsepti “Brunch & Roast”, 11.30-14.30 saatleri arasında servis edilecek. Çocuklar için oyun alanı da olan mekanda brunchın fiyatı kişi başı 130 TL. Bilgi için Tel: (0 212) 334 41 88.

Deri yakalar
Giyim markası Desa, sezonun gözde ürünlerinden deri yakaları sonbahar-kış koleksiyonunda önplana çıkarmış. Zımbalarla süslü deri yakanın fiyatı 79 TL

Aynalı takı dolabı
Takılarını askılara, kutulara sığdıramayanlar için Galeri İrfan takı organizatörü, mücevher askısı ve takı dolabı tasarlamış. Boy aynası olarak da kullanılabilen takı dolabının fiyatı 432 TL

Ücretsiz hamile yogası

Ebebek, Philips Avent katkılarıyla Trump Towers ve İstanbul Forum’da hamile yogası dersleri başlattı. Yıl sonuna kadar ücretsiz olarak sunulan yoga derslerine katılmak için ebebek mağazalarındaki kayıt formunu doldurmak yeterli.

Haberin Devamı

RAFLARDAN

* Geçtiğimiz günlerde market raflarındaki yerini alan Fresh Garden markalı kurutulmuş meyveler, özellikle çocuklar için sağlıklı bir atıştırmalık olabilir. Toplam dokuz çeşitten oluşan paketlerin fiyatı 5 TL’nin altında.
* Olive Farm, Datça yöresinin ürünlerinden ürettiği organik soğuk sıkım zeytinyağları, aromatik yağlar, aromalı sirkeler, zeytin ve gurme ürünleri gibi birçok alternatifli ürünü satışa sunuyor.