Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

24.11.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

İpekyol soğuk havaların başladığı bu günlerde triko kampanyası başlattı.

En moda en yeni

Trikolarda indirim

Kampanya kapsamında satın alınan ikinci trikoda yüzde 50 indirim uygulanıyor.

Haberin Devamı

En moda en yeni

Kürklü botlar
Bu yılın trendlerinden olan kürkler Flo tarafından botlarda da kullanılmış. Topuklu ve düz taban seçenekleri var.

Botların fiyatı 49.99 TL’den başlıyor.

Rahat unisex botlar

Keen markası kadın ve erkekler için Bryce modelini tasarladı. Botlar kullanılan özel malzeme sayesinde rahatlık sağlıyor. Erkek botlarının fiyatı 299 TL, kadın botlarının fiyatı 279 TL.

Kadife şıklık

Dockers’ın yeni kış koleksiyonunda desenli örgü kazakların yanı sıra dar ve standart kesim kadife pantolonlar da yer alıyor.

Pembe biber kokusu

Victoria’s Secret’ın ödüllü Dream Angels koleksiyonunun en yeni kokusu Dream Angels Glow, pembe biber, şakayık ve kaşmir ağacı kokuları kullanılarak hazırlanmış. Fiyatı 149 TL.

Haberin Devamı

40’lı yılların tarzı evinizde

1940’lı yılların tarzını mobilyalara yansıtan Colors Home, Evmanya.com’da satışa çıkıyor. Colors Home ürünlerinde taksitli ödeme seçeneği de sunuluyor.

Mücevher koleksiyonu

Freywille, Avusturyalı ressam Gustav Klimt’in 150. doğum günü için özel bir kolleksiyon hazırladı. 21 parça mücevherin bulunduğu koleksiyonda bilezikler, saatler, broşlar ve küpeler yer alıyor.

Bileziklerin fiyatları 1080 ile 1980 TL arasında değişiyor.

Kültürel dekorasyon

Anadolu’dan esinlenerek tasarlanan Anatoli ev dekorasyon objeleri Ankara’daki Govida mağazalarında satışa sunuldu. Koleksiyonda cam suplalar, altın ve gümüş lokumluklar, şekerlikler, Rumi desenli tepsiler bulunuyor.

RAFLARDAN

* Dondurulmuş ürünler hazırlayan İglo dört yeni böreğiyle sofralarda yer alıyor. Ürünler kısa pişirme süreleriyle özellikle çalışanlara zaman kazandırıyor.
* Gratis, Bond Erkek Bakım Serileri adıyla farklı cilt tipleri için Fresh, Active ve Cool olmak üzere üç çeşit tıraş losyonu piyasaya sürdü. Fiyatı 4.90 TL
* Saçlarda kahverenginin modası geçmiyor. L’Oréal Paris Excellence yoğun saç renginin yanı sıra saça üç adımda bakım uygulamayı vadediyor. Fiyatı 14.50 TL.