Cumartesi En moda, en yeni

En moda, en yeni

08.12.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Debenhams, gece kıyafetlerinin yer aldığı “Coast” markasıyla yılbaşı gecesi öncesi dikkat çekiyor.

En moda, en yeni

Metalik şıklık
Coast’ın koleksiyonunda metalik renkler, danteller ve payetler ön planda.

Haberin Devamı

Kahverengi kış
* Lacoste erkek ayakkabılarında bu sezon kahverenginin birçok tonunu kullanmış. Bağcıklı modeller ön planda.
* Yazın gözde modelleri arasında olan Striper, şimdi de kış sezonu için tasarlanan süet üst yüzeyi ile sizlerin beğenisine sunuldu. Sperry Top-Sider klasiği olan bu model şıklığı ve konforu ile beylerin gözdesi olacak.

Kişiye özel hediyeler
Sayfasında temalı mağazalara yer veren shopigo.com kişiye özel hediye danışmanlığı hizmetine başladı. “Gift Finder” adı verilen servis, el yapımı çantalardan ipek göz bandına kadar birçok farklı hediye alternatifi arayanlar için uygun görünüyor.

Geçmişten bugüne el işlemeleri
Asmalımescit’te Pera Palas Otel’in karşısında açılan yeni Heritia mağazaları geleneksel el işlemeleri, sedef ve gümüş işlemeciliğinin örneklerini tasarımlarıyla geçmişten bugüne taşımayı vadediyor.

Haberin Devamı

Hem şık hem spor hırkalar
RodiMood kış için erkeklere hem iş hem de günlük kullanabilecekleri modeller tasarlamış. Koleksiyonda hırkalar ve iki renkli sweatshirtler dikkat çekiyor.

İndirimli parfümler
Sevil dünyaca ünlü markaların parfüm ve makyaj ürünlerinden oluşan setlerini indirimli olarak satışa sundu. Ayrıca yeni yılda ücretsiz cilt bakımı ve makyaj uygulamaları Sevil mağazalarında olacak.

“Kullan bırak araba”
Yoyo’nun “kullan-bırak araçlar” hizmeti İstanbul’da vakit geçirmek isteyenler için kolaylık sağlıyor. Yoyo’dan kiraladığınız araçlar istediğiniz yere geliyor ya da istediğiniz yerden alınabiliyor. Yoyo’nun filosunda BMW 1 serisi, Mini Cooper, Citroen SD3 ve Citroen SD4 modelleri bulunuyor.

Soğuğa karşı eşofman
Columbia’nın geliştirdiği Omni Wind Block teknolojili ürünler rüzgar geçirmez özelliğiyle soğuk kış günlerinde sıcak kalmanızı sağlıyor. Fiyatı 559 TL.

Güzellik dünyasından...
* Maybelline ilk jel-köpük maskara olan Volum’ Express Falsies Feather-Look’u piyasaya sürdü. Maskara yoğun içeriğiyle ‘kuş tüyü kadar
hafif ve yumuşak’ kirpiklere sahip olmanızı sağlıyor.
* Brunette bu senenin gözdesi kahverengi saçlara özel elmas parlaklığı veren şampuan ve bakım kremi geliştirmiş. Boyalı ya da boyasız her tür kahverengi tonunda kullanılabiliyor. Fiyatı 22 TL
* Amerika’da yapılan bir araştırmaya göre mutluluk denince akla ilk gelen marka olan Clinique, bu araştırmadan esinlenerek ‘mutluluk’ temalı setler piyasaya sürmüş. Setin fiyatı 99 TL.

Haberin Devamı

Rengarenk valizler
Samsonite’in S’Cure valizleri kırmızı, sarı, lila ve yeşil renkleriyle dikkat çekiyor. Dört tekerli çek çek özelliği olan valizler taşınırken bileği yormuyor. Fiyatı 569 TL.

Sıcacık botlar
* Zımba modası birçok üründe kendini gösteriyor. Steve Madden zımbalı, bot ve çizme modelleri piyasaya sürdü. Botun fiyatı 129.95 TL.
* Flo leopar desenli ayakkabı, bot ve çizmeler satışa sundu. Düz taban, küt topuk, yuvarlak burun, ince topuk,yağmur çizmesi gibi birçok seçeneği bulunan modellerin fiyatı 29.90 TL’den başlıyor.
* Levi’s skinny jean ve şortlarla rahatça kullanılabilecek botlar ve çizmeler tasarladı. Levi’s biker botun fiyatı 190 TL.