Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

02.02.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Limon Company canlı renkleri tercih ettiği koleksiyonunda Sevgililer Günü’ne özel indirim imkanı sunuyor.

En moda en yeni

Sevgililer Günü’ne özel indirim

Kazak, puf montlar, renkli pantolonlar gibi alternatifleri bulunan marka sevgiliye hediye için pek çok seçenek sunuyor.

Haberin Devamı

Kar tatilinizi renklendirin
DKNY Jeans kar tatili hazırlığı yapan stil sahibi kadınlara hitap edebilecek uzun bir mont tasarladı. Mor renkli, yaka kısmı kürklü ve bel kısmı kemerli şişme montun fiyatı 524.50 TL.

Divan’da 5 çayı
Divan İstanbul misafirlerine 31 Mart’a kadar Chocolate&High Tea menüsüyle 5 çayında farklı lezzetleri tatma imkanı sunuyor. Çikolatalı krem brüle, çilekli-çikolatalı makaron gibi seçeneklerin bulunduğu menünün kişi başı fiyatı 39 TL.

En moda en yeni

Nike’ın yeni koleksiyonu
Nike yeni sezonda, “Air Max” koleksiyonunda teknolojik detaylarla ayakların nefes almasını ve rahat etmesini amaçlıyor. Farklı renk seçenekleri bulunan ayakkabıların
fiyatı 253 TL.

En moda en yeni

SmartWatch Türkiye’de
Sony Mobile, android işletim sistemine sahip akıllı telefonlara bluetooth ile bağlanan SmartWatch’ı Sony Center’larda satışa sunuyor. SmartWatch telefon üzerinden gelen bildirimleri kolunuzdaki saatten de kontrol etmenize olanak
sağlıyor. Fiyatı 239 TL.

Haberin Devamı

“Kısmet by Milka”dan iki yeni mağaza
Milka Karaağaçlı’nın tasarımlarından oluşan “Kısmet by Milka” mücevher markası, yeni mağazalarını Suadiye ve Nişantaşı’nda açtı. Koleksiyonlarda,
siyah pırlantadan yakuta kadar kullanılan değerli taşlar dikkat çekiyor.

Çevreci markalar
Enmoda.com çevreyi korumayı amaçlayan Paperthinks, Melissa ve Mined gibi markaları bir araya getirdi. Sitede renkli çanta ve iPad kılıflarından şeker kokulu ayakkabılara, geri dönüşümlü kağıttan dokunmuş jean’lere kadar farklı ürünler bulunuyor.

Şık tasarımlar

İsviçre’nin ünlü saat markası Candino yeni sezonda hem erkek hem de kadınların ilgisini çekebilecek büyük kadranlı saatler tasarladı. Zirkon taş ayrıntılarıyla süslenmiş, deri kayışlı saatlerin fiyatı 1.049 TL.

Romantik bir seçim

Sınırlı sayıda üretilen “Büyülübağ Vedat Milor”un “Büyülü Kırmızılar” şarap serisi Sevgililer Günü’nde çiftler için yemek eşliğinde tadılabilecek keyifli ve romantik bir alternatif sunuyor.

Beymen’den maskülen tasarımlar

Ünlü tasarımcı Alexander Wang’in Resort
2013 koleksiyonu Beymen mağazalarında
satışa sunuluyor. Avangart kesimler ve maskülen tasarımlarıyla öne çıkan Wang’in kreasyonlarında siyah ve beyazın hakim olduğu deri detaylar farklı bir tarz oluşturuyor.

Haberin Devamı

RAFLARDAN

* İsviçre WDS laboratuvarlarında geliştirilen R.O.C.S. Sensation’ın yeni ekstra parlatıcı ve beyazlatıcı diş macunu çürümelere karşı koruma sağlamayı hedefliyor. Fiyatı 16 TL.
* Buzlu çay markası Fuse Tea, karpuz, mango, ananas gibi tatlardan sonra şimdi de yeni cam şişesinde
limon ve şeftali seçenekleriyle satışa sunuldu. Fiyatı 1.45 TL.
* Koska tahinle helvayı bir araya getirerek acı ve tatlıdan oluşan farklı bir tat yarattı. Kahramanmaraş’ın acı pul biberiyle üretilen helvanın fiyatı 6 TL.