Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

13.04.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gant’in 2013 ilkbahar/yaz kıyafetleri Brezilya’nın canlı renklerinden, Hindistan’ın desenlerinden ve Long Island’ın sahillerinden izler taşıyor.

En moda en yeni

Farklı coğrafyalardan yaz koleksiyonu
Gant’in 2013 ilkbahar/yaz kıyafetleri Brezilya’nın canlı renklerinden, Hindistan’ın desenlerinden ve Long Island’ın sahillerinden izler taşıyor.

Haberin Devamı

Yazlık terlikler
Havaianas, 2013 yaz koleksiyonunu satışa çıkardı. Yazın habercisi bu terlikler canlı renkleriyle dikkat çekiyor. Terliğin fiyatı 64.90 lira.

Saatçi’den aksesuarlar
Meral Saatçi’nin, Que, İstanbul Modern, Beymen Club gibi mağazalardan bulabileceğiniz tasarımlarında çiçek, bulut, köpek ve
kedi motifleri var. Köpekli kolye 150 TL.

Çeşit çeşit trençkotlar
Desa, uzun veya kısa, deri detaylı ve çift renkli trençkotlarla ilkbaharı karşılıyor. Kısa trençkotun fiyatı 695 TL.

Rock ve shot
Şehrin en ünlü shot barı Tektekçi, Beyoğlu şubesinde Türkçe rock geceleri başlatıyor. 15 günde bir, çarşamba akşamları düzenlenecek gecelerin ilki 17 Nisan’da.

Dayanıklı ojeler
Sally Hansen Complete Salon Manicure oje serisi “gel-like finish” özelliğiyle daha dayanıklı ve daha parlak. Yedi farklı renk seçeneğiyle yetkili eczanelerde satılan ürünün fiyatı 13 TL.

Haberin Devamı

Beymen’in internet sitesinde yenilikler
Beymen.com’un “Magazine” isimli yeni bölümünde Paris, Londra ve Milano gibi önemli moda şehirlerinden haberlere yer veriliyor.

Ayakları güçlendiriyor

Nike Free serisine beş yeni model eklendi. Çıplak ayakla spor yapma deneyimi yaşatan Free teknolojisine sahip ayakkabılar, ayağın doğal hareketine uyum sağlayarak, normal ayakkabılarla çalışmayan kasları çalıştırıyor.
Fiyatı 249 TL.

Rahatlık ön planda
Calvin Klein’ın yeni tişörtlerinde kırmızı, turuncu, sarı, mavi, beyaz renkler ağırlıkta. Rahatlığın ön planda olduğu
bu koleksiyonda yer alan tişörtün fiyatı 139 TL.

YENİ MEVSİM, YENİ ÜRÜNLER

* Max Factor’ün yeni hacim veren maskarası Clumpy Defy sayesinde kirpikler hem tek tek birbirinden ayrılıyor hem de dikkat çeken bir dolgunluğa kavuşuyor. Fiyatı 45.50 TL.
* Rexona’nın fazla terlemeye karşı geliştirdiği krem stick deodorant Rexona Clinical Protection kokuya ve ıslaklığa karşı iki kat daha iyi koruma vaad ediyor.
Fiyatı 19.90 TL.

CİLT BAKIMI

* June Jacobs’tan Spa ürünlerinde tüm cilt tiplerine uygun olarak paraben ve parfüm içermeyen yaşlanma karşıtı ürünler bulunuyor. Peeling özellikli maskenin fiyatı 204 TL.
* Nuxe’ün nemlendirici ve yorgunluk giderici Creme Prodigieuse serisinde yer alan göz çevresi bakım kremi yaşlanma belirtilerine ve göz altı torbalarına karşı bakım sağlıyor. Fiyatı 75 TL.