Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

27.04.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Koton Ole’nin Vintage temasında ince koton dokular, dantel, nakış ve kanaviçe işlemeleri yer alıyor.

En moda en yeni

Vintage modası

Koleksiyonda beyazın yanı sıra yanık portakal pembe ve sarı gibi canlı renkler de kullanıldı.

Haberin Devamı

En moda en yeni

Yeni sezon gözlükler
Ünlü tasarımcı Karl Lagerfeld’in yeni sezon güneş gözlükleri 2 Mayıs’ta 1V1Y.COM’da satışa sunuluyor. Lagerfeld, koleksiyonda metal sapları, kontrast renkleri ve kemik çerçeveleri birlikte kullanıyor. Gözlüklerin fiyatı 249 TL.

Granta Türkiye'de
İngiliz edebiyat dergisi Granta Türkiye’de Everest Yayınları tarafından yayımlanmaya başlandı.
6 ayda bir yayımlanacak olan dergi, Türk edebiyatında yeni keşifler yapmayı hedefliyor. Fiyatı: 10 TL.

En moda en yeni

El yapımı tasarımlar
Chan Luu’nun tamamı el yapımı olan, yarı değerli taşlar ile gümüş ve deri gibi malzemeleri birleştirerek oluşturduğu aksesuarlar, Midnight Express’in Bebek ve Nişantaşı mağazalarında satışa sunuluyor. Bileziklerin fiyatı 280 dolar.

Haberin Devamı

Çiçekli ve renkli
DKNY Jeans yeni sezon koleksiyonunda yer verdiği çiçek baskılı ceketler, gömlekler ve pantolonlarla hem romantik hem de şık bir tarz sunuyor. Ceketin fiyatı 549 TL.

Renkli ve dinamik
Casio’nun Baby-G koleksiyonundaki rengarenk saatler her zevke hitap ediyor. Su geçirmez saatler kronometre, takvim, alarm gibi özellikleri ile 279 liradan satılıyor.

Rahatlık ön planda
Reebook, Intersport mağazaları için geliştirdiği yeni “U-Form” ayakkabılarını satışa sunuyor. Bu ayakkabılar özel yapısıyla ayağınızın şeklini alarak rahat bir kullanım sağlıyor. Fiyatı 230 TL.

YENİ KOZMETİKLER

* Murad, Skin Perfecting Primer BB Krem makyaj öncesi sabitleyici baz, sivilce önleyici, nemlendirici ve matlaştırıcı etkiyi bir arada sunuyor.
Fiyatı 134 TL.
* Neutrogena problemli ciltler için Visibly Clear serisi hazırladı. Tonik, temizleme jeli, peeling jeli ve maskeden oluşan seride peeling jelinin fiyatı 9.90 TL.

RAFLARDAN

* Ülker Golf yeni keçi sütü ile yapılmış doğal bir lezzet oluşturmayı hedefleyen “Maraş Usulü Dondurma”sını satışa sunuyor.
Sade, çikolatalı ve Antep fıstıklı çeşitleri bulunan dondurmanın fiyatı 2 TL.
* Vivident’ten draje ve şerit olmak üzere iki farklı sakız formuyla Vivident 45 Dakika. Fiyatı 2.5-3 lira arasında değişiyor.
* Hayat Su, 750 mililitrelik spor boyu ve yeni şişe tasarımıyla raflarda.
Özel spor kapağı ve yeni şişesi kullanım kolaylığı sağlıyor.
Fiyatı 1 TL.