Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

25.05.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kenzo’nun yeni serisinde kemik ve renkli çerçeveler dikkat çekiyor.

En moda en yeni

Kemik çerçeveler
Kenzo’nun yeni serisinde kemik ve renkli çerçeveler dikkat çekiyor. Mürdüm eriği, açık taba, mor ve nil yeşili olmak üzere dört rengin yer aldığı koleksiyondaki gözlüğün fiyatı 480 TL.

Haberin Devamı

Renkli ve rahat
KangaRoos, yeni sezon babet ve bağcıklı spor ayakkabı koleksiyonunda siyah ve beyazın yanı sıra kırmızı, yeşil gibi canlı renkler kullandı. Bu ayakkabıların fiyatı 99.90 TL.

Gecelere özel
Fabrika’nın Nite koleksiyonu gece elbiseleri, smokinler, ceketler, clutch’lar, papyonlar ve daha pek çok aksesuarın yer aldığı geniş bir yelpazeden oluşuyor. Öne çıkan renkler ise gece mavisi, pudra pembesi, narçiçeği, siyah ve beyaz.

Koleksiyonerleri cezbedecek kitaplar
Taschen Yayınevi, çıkardığı “Mimarlık”, “Tasarım”, “Fotoğrafçılık” gibi tematik kitapların yanı sıra “Marilyn Monroe’nun Yaşamı” ve “James Bond Arşivi” gibi özel kitaplarla koleksiyonerlere hitap ediyor. Bilstore mağazalarında satılan kitapların fiyatı 35-475 lira arasında değişiyor.

Haberin Devamı

“Çiçek çocuklar”
Jujube’nin çocuklara özel yaz koleksiyonunda çiçekli, puantiyeli, ekoseli, gül işlemeli ve dantelli elbiseler yer alıyor. Elbisenin fiyatı 65 TL.

“Çilek festivali”
Godiva mağazalarında Çilek Festivali başladı. 30 Haziran’a kadar sürecek festivalde çikolatalı çilekten çilekli limonataya pek çok lezzet var.

Plaj modası
Marks&Spencer, tropikal desenleri mayo ve bikinilerin yanı sıra plaj elbiselerinden tulumlara kadar birçok modelde de kullandı.

Sortie’den albüm
Sortie, Eksen Group Müzik Direktörü Doruk Can tarafından hazırlanan “Sortie Bosphorus 2” adlı albüm müzik marketlerde. Bu eğlenceli albümün fiyatı 24.90 TL.

Sandaletlerde yüzde 30 indirim
Nine West’te, dolgu topuk, platform topuk, düz, parmak arası seçenekleriyle birbirinden farklı ve renkli sandaletler yaza özel yüzde
30 indirimle satışa sunuldu. Mavi sandaletin
fiyatı 111 TL.

Fotoğrafınızı anında basın
Çektiğiniz fotoğrafları anında karta basmanızı sağlayan Fujifilm’in Instax Mini 7S polaroid makinesi farklı renk seçenekleri sunuyor. Fiyatı 245 TL.