Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

21.12.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Koçtaş yeni yılı renkli karşılamak, sevdiklerine hediye almak ve evini süslemek isteyenlere masalsı, festival ve klasik konseptlerinde birbirinden ilginç dekorasyon ürünleri sunuyor.

En moda en yeni

Yılbaşı hazırlıkları için...
Koçtaş yeni yılı renkli karşılamak, sevdiklerine hediye almak ve evini süslemek isteyenlere masalsı, festival ve klasik konseptlerinde birbirinden ilginç dekorasyon ürünleri sunuyor.

Haberin Devamı

Gelir Koruncuk’a unnado.com’da 9.90 liraya satışa sunulan Koruncuk kupalarından elde edilen gelir Koruncuk Vakfı’na (Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı) aktarılıyor.

Parlak detaylar
İpekyol, yılbaşına özel hazırladığı yeni koleksiyonunda taşlı aksesuarlar ve ayakkabıların
yanı sıra parlak kumaşlarla tamamlanan siyah abiye elbiselere yer veriyor. Elbisenin
fiyatı 459 TL.

Yeni saatler
* Casio özel ambalajda sunduğu G-Shock saat koleksiyonunda pembe, yeşil, turuncu, sarı gibi canlı renklere yer veriyor. Saatin fiyatı 669 TL.
* 50’nci yılını kutlayan Swiss Military Hanowa saatleri sportif giyinmeyi sevenlere özel yeni bir koleksiyon hazırladı. Koleksiyondaki saatlerin fiyatları 250-850 TL arasında.

Haberin Devamı

Yeni yıl indirimleri ve hediyeleri...

* Crispino, yılbaşına özel takım elbiseden ayakkabıya, kemerden kol düğmesine kadar pek çok üründe yüzde 40’a varan indirim fırsatı sunuyor.
* Elle’in topuklu, düz, kırmızı, süet gibi pek çok farklı modelden oluşan ayakkabı koleksiyonu yeni yıla özel yüzde 50 indirimli.
* Love Atlantis 7 Ocak’a kadar 750 lira ve üzeri alışverişlerde tek taş altın kolye hediye ediyor. Kolyenin satış fiyatı
2 bin 129 dolar.
* Koçak Gold her 749 lira ve üzeri alıverişte yılbaşı çiçeği olarak bilinen kokina formunda tasarlanan pırlantalı kolye hediye ediyor.

Yeme içme

Bu ayın misafiri dülger balığı

Topaz restoran her dönem farklı bir ürün seçerek oluşturduğu menüsüne bu ay, dönemin en lezzetli balığı sayılan dülger balığıyla devam ediyor. Fileto haline getirilen ardıç tohumu ve zeytinyağı ile marine edilen dülger balığı derisiyle ızgarada pişiriliyor; yanında trüf mantarlı rizotto, aromalı otlar, puf böreği ile servis ediliyor. Bu yemeğin fiyatı 78 TL.

Raflardan

* Finlandiya’nın eski markalarından Fiskars’ın ikonik tasarımlı, kaymayan saplı makası zor materyalleri de rahatça kesmeyi sağlıyor. Fiyatı 34.50 TL.
* Olive Farm salatalara tat katmak için kullanılabilecek organik, tatlı elma sirkesi üretti. Fiyatı 28 TL.
* Fresh’n Soft lavanta, gül ve beyaz sabun kokulu misafir havluları sunuyor. Fiyatı 3.34 TL.

Haberin Devamı

En özel çaylar
Asia Chai Art çay meraklılarına Uzakdoğu ve Güney Afrika’nın en özel çaylarını sunuyor. Hediye çay kutularının fiyatı 25 liradan başlıyor.