Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

15.02.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fabrika ilkbahar koleksiyonundaki elbise tasarımlarında asimetrik çizgiler ve beyaz tonlarını; dar paça pantolon, slim fit ceketlerle hazırladığı erkek tasarımlarında ise mavi ve kırmızı renkleri kullandı.

En moda en yeni

Asimetrik elbiseler
Fabrika ilkbahar koleksiyonundaki elbise tasarımlarında asimetrik çizgiler ve beyaz tonlarını; dar paça pantolon, slim fit ceketlerle hazırladığı erkek tasarımlarında ise mavi ve kırmızı renkleri kullandı.

Haberin Devamı

Vazolara bahar geldi
Karaca Home beyaz, mor gibi bahar renklerini kullanarak dekoratif vazolar tasarladı. Seramik, cam, porselen seçenekleri bulunan vazoların fiyatları 30-130 TL arasında.

Bilezik saatler
Moschino Cheap and Chic yeni saat koleksiyonunda yuvarlak kasalı, kalp motifli bilezik saatlere yer veriyor. Siyah, beyaz ve altın rengi bulunan saatlerin fiyatı 502-757 TL arasında.

Baharat ve çiçek kokusu sevenlere
* Givenchy bakımlı olmaya özen gösteren erkeklere baharat esanslarından oluşan Gentleman Only Intense parfümünü sunuyor. 50 ml’lik parfümün fiyatı 195 TL.
* Burberry portakal çiçeği ve lavanta kokularının karışımıyla Brit Rhtym Woman kadın parfümünü hazırladı. 90 ml’lik fiyatı 270 TL.

Haberin Devamı

Farklı tasarımlı gözlükler
* Vogue yeni güneş gözlüğü koleksiyonunda kedi gözü tasarımlı çerçeveler ile siyah ve metal renkler kullandı. Gözlüğün fiyatı 280 TL.
* Miu Miu, oval çizgiler, renkli çerçeve ve cam kullanarak tasarladığı gözlükleri aksesuar sevenlerin beğenisine sunuyor. Gözlüğün fiyatı 567 TL.

YEME İÇME

KasapDöner’in yeni şubesi Trump Towers’da
etleri baharatlar ve kendi hazırladıkları özel bir sosla terbiye eden KasapDöner yeni şubesini Trump Alışveriş Merkezi’ndeki Cadde’de açtı. Mekanın menüsünde lavaşa sarılarak, yanında patates kızartması ve biber turşusuyla servis edilen biftek dürüm döner ile yine yanında patates kızartmasıyla sunulan tombik sandviç ekmeği ya da baget ekmeği içinde hazırlanan biftek döner gibi seçenekler var.

Raflardan

* Fresh’n Soft’un yeni yumuşak dokulu makyaj temizleme mendillerinde papatya özleri kullanıldı. 20’li paketin fiyatı 2.75 TL.
* Vivident keskin nane aromalı Vivident Extra’yı yeni ve daha büyük metal kutusunda satışa sunuyor. Fiyatı 1.75 TL.
* Nar Gourmet limon suyu, beyaz pancar şekeri ve meyve taneleriyle vişne, kayısı ve çilek reçeli hazırladı. Reçellerin fiyatı 12.50 TL.
* Orkid Platinum Gece Extra yeni arka yüzeyi sayesinde sızıntıları ve kokuyu engelleyip koruma sağlıyor. Fiyatı 3.55 TL.