Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

12.04.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Silk&Cashmere yaz sezonu için turuncu, sarı, gri gibi renklerden oluşan ipek gömlekler, kapüşonlu elbise ve sweatshirt’ler hazırladı.

En moda en yeni

Yumuşacık koleksiyon
Silk&Cashmere yaz sezonu için turuncu, sarı, gri gibi renklerden oluşan ipek gömlekler, kapüşonlu elbise ve sweatshirt’ler hazırladı. Kapüşonlu elbisenin fiyatı 469, erkek sweatshirt’ün ise 479 TL.

Haberin Devamı

Güneşten korunmak için
Yaz aylarına yaklaşırken güneşin zararlı etkilerinden korunmak isteyenlere Dermaceutic, SPF 50+ Sun Ceutic koruyucu kremi hazırladı. Cilt yaşlanmasını da önlemeye yardımcı kremin fiyatı 166 TL.

İstanbul esintileri
Bernardo kahve fincanı, kupa seti, kurabiyelik, pasta ve servis tabaklarından oluşan yeni koleksiyonunda İstanbul temasını kullandı. Galata Kulesi ve Boğaz Köprüsü temalı ikili kupa setinin fiyatı 29.50 TL.

Dekorasyon meraklılarına...
Mumyak.com’da renkli aksesuarlar ve mum sevenler için farklı şekil ve desenlerde mum tasarımları bulunuyor. Mumlarla dolu sepetin fiyatı 45 TL.

Bakımlı saçlar için
GoldMaster saç bakımına önem verenler için saçları kırmadan düzleştirmeyi sağlayan, seramik plakalı İpek saç düzleştiriciyi üretti. Sıcaklık göstergesi de olan düzleştiricinin fiyatı 100 TL.

Haberin Devamı

Farklı giyinmeyi sevenlere
Levi’s’ın kadın ve erkekler için tasarladığı yeni koleksiyonunda renkli baskılı tişörtler, jean pantolonlar ile western
tarzı gömlekler var. Erkek tişörtünün fiyatı 50 TL.

Baskılı koleksiyonlar
l Vans yeni ayakkabı koleksiyonunda mavi,
su yeşili gibi canlı renklerin yanı sıra tropikal figürler kullandı. Ayakkabıların fiyatı 179 TL.
l Fabrika’nın günlük giyim için tasarladığı pantolon, elbise, kalem etek ve tül gömleklerden oluşan tasarımlarında çiçek baskıları ve
yaprak motifleri var. Çiçekli pantolonun fiyatı 179 TL.

raflardan

l Colgate Plax ağız çalkalama suyu, ağızdaki bakteri ve plak oluşumunu engelliyor, ferahlık veriyor. Fiyatı 10.95 TL.
l Neutrogena siyah noktaları temizlemeye yardımcı peeling jeli, tonik ve maskeden oluşan Visibly Clear serisini hazırladı. Peeling jelinin fiyatı 14 TL.
l The Body Shop duş jeli, parfüm, losyon ve kremden oluşan bakım serisinde beyaz gardenya çiçeği kullandı. Duş jelinin
fiyatı 25 TL.
l L’Oreal’in Skin Perfection göz çevresi bakım kremi göz altı torbaları ve ince kırışıklıkları düzeltmeye yardımcı oluyor. Fiyatı 30 TL.

Hem çanta hem bavul
Victorinox hem çanta hem bavul taşıma derdinden kurtaran, içi çanta bölmeli yeni Spectra bavul serisini hazırladı. Dört tekerlekli bavulun fiyatı 1000 TL.

Haberin Devamı

Erkeklere özel tasarımlar

Sabri Özel’in yaz koleksiyonunda erkekler için beyaz ve mavi tonlu çizgili gömleklerin
yanı sıra kırmızı desenli retro gömlekler var. Gömleğin fiyatı 129 TL.

yeme içme

YENİ ŞUBE ETİLER’DE
Karaköy ve İstinyePark’ta hizmet veren
Bej, yeni şubesini Etiler’de açtı. Mekanın menüsünde çorba, pizza, makarna ve salata çeşitlerinin yanı sıra somon, levrek gibi deniz ürünleri var. Zengin kahvaltılık çeşitlerinin de sunulduğu mekanda yemek fiyatları kişi başı 20-55 lira arasında.