Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

07.02.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sevgililer Günü hediyesini son dakikaya bırakmayın, bu hafta sonu alışveriş yaparken bir yandan da hediye seçeneklerine göz atın

En moda en yeni

Yardımsever tişörtler
Mavi’nin Serenay Sarıkaya ile bir araya gelerek hazırladığı özel koleksiyondaki tişörtlerin geliri Kansersiz Yaşam Derneği’ne bağışlanıyor.
Fiyatı 50 TL.

Haberin Devamı

Butik tasarımlar
Kısa süre önce Bebek’te açılan Love It İstanbul’un kış sezonunda yüksek bel etek ve pantolonlar, deriler ve kaşmir kabanlar öne
çıkıyor. Deri ceketin fiyatı 2.500 TL.

Desen desen tırnaklar...
Beyaz, lacivert, metalik yeşil, gül kırmızısı renklerdeki Avon Gel Finish Tırnak Cilası’nın “tırnak dekorasyon fırçası”yla farklı renklerde desenler oluşturabilirsiniz. Fiyatı 6.95 TL.

Renkli ve sportif
Koton Sport’un Urban Performance koleksiyonunda baskılı, file detaylı sportif atlet, tişört, tayt ve eşofmanlar var. Koton üst 36 TL.

Su geçirmez pantolonlar
Levi’s’ın kötü hava koşullarına uygun, su tutmayan kumaştan ürettiği yeni dar kesim 511 modelinde bronz kahve, turuncu, lacivert ve siyah renk seçenekleri var. Yanık turuncu pantolon 159.90 TL.

Haberin Devamı

Güzel bir başlangıç
Sevgililer Günü’ne güzel bir başlangıç yapmak isteyenler için Palivor Çifliği Bebek mağazası, farklı peynir ve zeytin çeşitleri, ahlat (yabani armut), vişne, keçi sütü reçeli gibi seçenekleri ve füme et ürünleriyle kahvaltı servis ediyor. Şimdiden yerinizi ayırtmakta fayda var..

Özel fiyatlar
Mini kek kalıpları, kahve makineleri, cam karaflar 11 Şubat’ta Tchibo mağazalarında Sevgililer Günü’ne özel fiyatlarla satışa çıkacak. Cafissimo Compact kahve makinesi 150 TL.

Gelincik çiçeği
The Body Shop’un Smoky Poppy Deluxe hediye seti gelincik çiçeği duş jeli, parfümü, peeling ve vücut yağı ile Sevgililer Günü için ideal. Fiyatı 180 TL.

Pratik hoparlör
Philips’in, renkli ve “şirin”
taşınabilir kablosuz hoparlörü
SB5200, kullanışlı bir Sevgililer Günü hediyesi olabilir. Fiyatı 299 TL.

Zarif seçenekler
Assos Diamond Sevgililer Günü özel koleksiyonu için zarif yüzükler tasarladı. Yüzük 313 TL.

Kravattan fularlara...
Brooks Brothers’ın erkek ve kadın koleksiyonunda Sevgililer Günü için kravatlardan gömleklere, çantalardan fularlara birçok ürün var. Kravat 245 TL.