Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

15.03.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Kitaptan ruja, ayakkabıdan mobilyaya haftanın en yeni ve en modaları

En moda en yeni

Canvas ayakkabı

Haberin Devamı

Barbour’un yeni modeli Saltellanti, kanvas kumaştan üretilmiş. Hem ayakkabı hem bot olarak çıkarılan modelin tabanları kauçuk.

Altı haftada saçlar yerinde

Saç terapisi uygulayan Biolage’in çıkardığı Matrix, altı haftalık kullanım sonrasında kadınlardaki saç dökülmesinde gözle görülür azalma sağlamayı vaat ediyor.

Doğaya yolculuk

Bisse’nin yeni koleksiyonunun teması “doğaya yolculuk” olarak belirlendi. Firma koleksiyonunda “sağlıklı” kumaşlar kullandı.

43 yılın hikayesi

1965’te Kapalıçarşı’da bir dükkana çırak olarak girdiği mücevherat işinde bugünün önemli markalarından Diamond’ı ortaya çıkaran Naci Şenocaklı, 43 yıllık deneyimini “Mücevhercinin Sırları” adlı kitabında anlatıyor.

Gece davetindeymiş gibi...

Haberin Devamı

Kom yeni koleksiyonundaki gecelik ve pijamaları, evin içinde de bir gece davetindeymiş gibi görünmek isteyen kadınlar için tasarladı.

İnternette banyo-mutfak alışverişi

Kaledekor markasının internette satış yapacak sitesi kalede.com hizmete girdi. Firma şu anda sitede 10 binlerce banyo ve mutfak ürününün satışta olduğunu söylüyor.

Ünlü modacıların kıyafetleri

Harvey Nichols’ın 2008 ilkbahar-yaz koleksiyonunda Anna Sui, Vivienne Westwood, Oscar de la Renta gibi ünlü modacıların elinden çıkan kıyafetler de yer alıyor.

Armani’nin mobilyaları geldi

İsmet Mobilya’nın yeni açılan Armani / Casa bölümünde, Giorgio Armani’nin ev mobilyası koleksiyonu satışa sunuldu.

Gerçek gül renkleri

Lancome’un yeni serisi Color Fever Roses’ın ruju ve ojesi gerçek gül renklerini uzun süre kalıcı kılma iddiasında.

İstanbul adreslerine de yemek

İnternetten yemek sipariş verme sitesi adreseyemek.com, Ankara’dan sonra İstanbul’da da hizmet vermeye başladı.

96 bedene kadar

Kadıköy’deki Barışcan Giyim, 42-96 beden arası giyenlere hitap ediyor. Müşterileri arasında Ata Demirer, Ümit Usta gibi ünlüleri de sayan mağaza, kıyafetlerinin modaya uygun ve şık olduğu iddiasında.