Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

05.04.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Kahveden sandalete, şaraptan bakım ürününe haftanın en yeni ve en modaları...

En moda en yeni

Kadehte şarap
Doluca nisan ayı boyunca anlaşmalı mekanlarda DLC şaraplarını şişe yerine kadehte tatmanızı sağlıyor. Bir kadeh alana ikincisinin bedava
verildiği kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiyi www.doluca.com adresinden alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Eviniz için kampanya

Mudo Concept’te 21 Nisan’a kadar sürecek “Şaka Gibi Kampanya”da 5 bine yakın dekorasyon ürününü yüzde  20’den başlayan indirimlerle almak mümkün. Ödemeler de ağustos ayında başlıyor.

En moda en yeni

Canlı görünüm
OHT Peptide3 serisi hücreleri harekete geçirip cildi dolgunlaştırma, kırışıklıkları azaltma ve canlı bir görünüm ortaya çıkarma iddiasında.

Temiz hava
Electrolux’un yeni ürünü hava temizleme cihazı Oxy3 silence, özellikle astım ve alerji ile mücadele edenlerin işine yarayacak.


Uzakdoğu seferi
More Travel sizi Uzakdoğu’ya davet ediyor. Singapur, Bangkok, Phuket, Malezya, Bali gibi noktalara hem paket programlar hem kişiye özel tatiller ayarlamak mümkün.

Berlin ve Köln’e direkt uçuş
Lufthansa 2008 yaz tarifesi ile Türkiye’den Almanya’ya direkt uçuşlara başladı. Berlin ve Köln kentlerine direkt seferler İstanbul’dan cumartesi ve pazar günleri düzenleniyor. 

Haberin Devamı

En moda en yeni

Favori cheesecake
Bağdat Caddesi’ndeki Innjoy Cafe zengin mönüsünden beyaz çikolatalı cheesecake’i özellikle öneriyor.

En moda en yeni

Eve de almak mümkün
İtalya’nın ünlü kahve markası Lavazza artık büyük marketlerde hem çekirdek hem öğütülmüş biçimde satılacak.

En moda en yeni

Pokemon’un dönüşü
Çocukların bir dönem favori çizgi filmi olan Pokemon yeni serisi Diamond&Pearl ile yeniden aramızda. Serinin çizgi filmi de TV’ye dönecek.

Bebek şenliği
Joker / Maxitoys’un bugün başlatıp 30 Nisan’a kadar sürdüreceği 2008 Bebek Şenliği’nde anne ve çocukları için önemli sağlık hizmetlerinin yanı sıra pek çok indirim ve fırsat da yer alıyor.

Eğlenceli sandaletler
Birkenstock’un çocuklar için yaptığı Birki’s sandaletler Miki Fare, Mini, Winnie The Pooh gibi çizgi karakterleri taşıyor.

Uğurlu hafta sonu
İpekyol, Twist ve Machka artık her ayın ilk hafta sonunda indirime girecek. Bugün ve yarınki ucuzlukla başlayacak kampanyada ucuzluk oranı yüzde 50.