Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

19.04.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Şaraptan kitaba, mayodan terliğe haftanın en yeni ve en modaları

En moda en yeni

Gizli bölmeli, cüzdanlı terlikler
Reef’in yeni sezon terlikleri klasik plaj ürünleri olmanın ötesine geçiyor. İlginç desen ve tasarımların yanı sıra cüzdan-terlik ya da termos-terlik gibi ilginç kombinasyonlar oluşturuyor. Patates kabuğu, mısır koçanı, hintkeneviri, hindistancevizi kabuğu gibi geri dönüşümlü Reef’ler bulmak da mümkün. Dünyada
50 ülkede satılan bu markayı Türkiye’de Akmerkez, Bağdat Caddesi ve Bodrum’da D Marin’de bulunan Sport Works mağazalarından alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Deniz korsanları
Kom’un yeni sezon erkek mayolarında geometrik şekiller, korsan simgeleri
gibi desenler yer alıyor.

Duşta kaşmir yumuşaklığı
Palmolive duşta kaşmir yumuşaklığını hissedebilmeniz için kaşmir özleri içeren yeni serisi Palmolive Pure Cashmere duş jellerini sundu.

Dört haftada sonuç
L’Oreal yeni ürünü “Revitalift Derin Kırışıklıklara Karşı” ile ciltte dört haftadan itibaren gözle görülen sonuçlar ortaya çıkarmayı ve bu dönemde kırışıklıkları aşamalı olarak azaltıp cildin sıkılığını artırmayı vaat ediyor.

En moda en yeni
Erduran’ın arşivi
Dünyaca ünlü keman virtüözümüz Ayla Erduran’ın konser kayıtlarından oluşan iki CD’lik albümü “Ayla Erduran Arşiv Serisi 5” çıktı. Lila Müzik etiketi taşıyan albümde Erduran; Cemal Reşit Rey, Alexander Rudin, Mithat Fenmen gibi isimlerle beraber çalıyor.

Haberin Devamı

Toskana yemekleri
Hilton İstanbul 14-19 Nisan arasında Toskana haftası düzenliyor. Bu günler boyunca bölgenin yemeklerinin yanı sıra Piccini şaraplarını da tatma imkanınız olacak.

Hem sağlık hem ağız tadı
Herbalife’ın yeni ürünü Kurabiye ve Krema, adını taşıdığı lezzetleri, soya proteini ile özel olarak formüle edilmiş bir şekilde sunuyor.

Rezervasyon sitesi
Dışarıda yemeğe gitmek isteyip de nerede yer ayırtacağını bilemeyenler için yeni bir internet sitesi açıldı. www.rezztoran.com’da mekanlar arasında karşılaştırmaları ve yorumları da okuyabilirsiniz.

Her yerde bulunmaz
85 YTL’lik fiyatı ile Türkiye’nin en pahalı şarabı Kayra Imperial’ın, 2005 hasadının en iyi Shiraz üzümlerinden sadece 15 fıçı üretildi. Bu şarap dünyanın Hakkasan, Fat Duck gibi ünlü restoranlarında tadılacak, bir de Kayra Şarap Akademisi’nde satılacak.

En moda en yeni
Clarice Bean aramızda
Dünya çocuklarının çok sevdiği Clarice Bean serisinin ilk kitabı “Kesinlikle Ben” Türkiye’de de çıktı. Hayy Kitap tarafından basılan  bol ödüllü, eğlenceli macera bugüne kadar 20’den fazla dile çevrildi.