Cumartesi En yeni en moda

En yeni en moda

26.02.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Defacto’nun yeni koleksiyonundaki renkli kalın bileziklerin fiyatları 9,99 TL’den başlıyor.

En yeni en moda

Kadınlar portakal, vanilya ve yasemin kokacak
* Christian Dior’ un orkide, vanilya ve yasemin aromalı parfümü Hypnotic Poison Eau Sensuelle’in 100 ml’sinin fiyatı 236 TL.
* Jimmy Choo’nun yeşil armut, portakal ve orkide aromalı parfümü meyve aromalı kokulardan hoşlanan kadınlar için ideal. 100 ml’nin fiyatı 189 TL.


Gazeteciden şehir öyküleri
Onur Baştürk’ün şehir hayatı ile ilgili öykülerinden oluşan “Uydurukçu” isimli kitabı Goa Yayınları’ndan çıktı. Fiyatı 13 TL.

Stresi “bilek gücüyle” alt edin
Power Balance güç bileklikleri vücuda esneklik ve denge katmayı vaat ediyor. Nil Baharat’ın Türkiye’deki dağıtımını üstlendiği, profesyonel sporcuların kullanımı için üretilen bileklik günlük hayatta da yorucu iş temposuna karşı vücudun direncini artırma iddiasında.

En yeni en moda


Tablo gibi şemsiye
Magicform’un yeni şemsiyelerinin üzerinde yağlı boya tablo desenleri var. Fiyatı 125 TL.

En yeni en moda

Pazar kahvaltıları için ideal
Tchibo’da satılan altı kişilik porselen yumurtalık seti sevimli tasarımı ile dikkat çekiyor. Mavi beyaz renklerde çiçekli ve puantiye setin fiyatı 22,95 TL.

En yeni en moda


Fasıl geceleri Armada’da başlıyor
Armada Otel’de önümüzdeki haftadan itibaren perşembe günleri fasıl geceleri düzenlenecek. Etkinlikte eski fasıl üstatlarından Kanuni Reha Sağbaş ve ekibini dinleyebilirsiniz. Rezervasyon için: (0212) 45544 55.

Mart mönüsü hazır
Pera Palace Hotel’de bulunan Agatha Restaurant’ta mart ayı için özel bir tadım mönüsü hazırladı. Otelin şefi Maximilian Thomae’nın hazırladığı mönüde parmesan peynirli toplar, kestane ve çikolatalı sosla sunulan bıldırcınlı börek var.


RAFLARDAN
* Ülker Golf’ün dondurulmuş çikolatalı pastası Maxima’nın fiyatı 12,99 TL.
* Şölen’in yeni ürünü Biscolata Stix’in Hindistan cevizlisi, fındıklısı ve sadesi var. Fiyatı 1,50 TL.