Cumartesi En yeni en moda

En yeni en moda

07.05.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Mango’nun ilkbahar-yaz koleksiyonunda kısa puantiye şortlar ve askılı bluzlar var.

En yeni en moda

Bu yazın yüzü de Scarlett

Koleksiyonu geçtiğimiz sezon olduğu gibi aktris Scarlett Johansson tanıtıyor.

Kırmızı her yerde

Prada’nın yeni ayakkabı koleksiyonunda erkekler için kırmızı lastik ayakkabılar ve kırmızı rengin detay olarak kullanıldığı beyaz ayakkabılar var.

Dior’un yeni hali

Christian Dior’un 1974 yılında yarattığı ve bir klasik haline gelen Miss Dior isimli parfümün yeni versiyonu olan Miss Dior Cherie kan portakalı, bergamot ve sandalağacı aromalı. 100 ml’nin fiyatı 279 TL.


Masanızı düzenleyin

Ofisinizde ya da evde not almak için kağıt arayanlardan ve bu dağınıklıktan şikayetçi olanlardansanız Post-it’in çanta ve kalp şeklindeki masa üstü not setlerinin fiyatı 19.90 TL.

En yeni en moda


Kendi bileziğini kendin yap

Pandora takılarında istediğiniz minik aksesuarı alarak kendi bileziğinizi tasarlayabiliyorsunuz. Gümüş, altın ve deri versiyonları bulunan bileziklerin fiyatı 139 TL’den başlıyor, aksesuarlar ise 69 TL.


Artık sadece kutlamalarda içilmiyor

Kutlama içkisi olarak bilinen şampanya artık akşam ve öğle yemeklerine de eşlik ediyor. G. H. Mumm’un klasik şampanyalarının yanı sıra roze şampanyaları da yaz içkisi olarak karşımıza çıkacak.

Düğün dergisi

İlkbahar ve sonbahar olmak üzere yılda iki kez okurları ile buluşan Martha Stewart Weddings dergisi artık Türkiye’de de yayımlanıyor. İlk sayıda göz alıcı yüzükler, ilham veren düğünler, nefes kesen balayı rotaları gibi konular yer alıyor. Fiyatı 15 TL.

Puantiye laptop çantası

Mika Ofis’in ithal ettiği kırtasiye malzemeleri ve laptop çantalarının satış noktaları arasında D&R, Barker, Office
1 Superstore’lar, Nezih, Panel ve Nokta kırtasiyeleri var. Pat Says Now laptop çantalarının fiyatı 55 TL’den başlıyor.

Haberin Devamı

En yeni en moda



Kesişen hayatlar

Yeşim Erdem’in “Filedelfiya Hikayeleri” isimli kitabı Ayizi Kitap’tan çıktı. Kitapta aynı mahallede büyüyen bir grup insanın zaman içerisinde birbirleriyle kesişen öyküleri yer alıyor.


En iyi someliye seçilecek

Chaine des Rotisseurs ve Türkiye Sommelier Derneği’nin birlikte organize ettiği Türkiye Sommelier Yarışması için başvurular başladı. 15 Mayıs tarihine kadar başvuru kabul edilecek yarışma, 31 Mayıs’ta Mutfak Sanatları Akademisi’nde (MSA) gerçekleşecek. Başvuru ve sorularınız için sommelier2011@gmail.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.

RAFLARDAN

* Efes Pilsen‘in yeni ürünü Limon Aromalı Fıçı Bira’nın fiyatı 3,15 TL.
* Plus White’ın damaklıklı diş beyazlatma sistemi şimdi hediyeli. Sigara içenler veya ekstra beyazlatıcı diş macunu hediyeli kampanya kutusunun fiyatı ise 39,90 TL.
* Panda’nın yeni ürünü Mini Magic’in limon ve çilek aromalısı var. Fiyatı 1,25 TL.
* Magnum Temptation‘ın badem&karamel ve brownie&çikolata olmak üzere iki çeşidi var. Fiyatı 3,5 TL.