Cumartesi En yeni, en moda

En yeni, en moda

13.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kerastase Chronologiste serisinden yenileyici saç banyosu, saçlarınızı besleyip akışkanlık kazandırmayı vâdediyor. 250 ml fiyatı 85 TL. Olive Farm shea yağı ve badem yağlı onarıcı saç kremi, yıpranmış saçların beslenmesine ve parlak görünmesine yardımcı oluyor. Fiyatı 26 TL..

En yeni, en moda

Yaz ferahlığı

Haberin Devamı

New York’un gurme hamburgercisi Shake Shack, çikolata, karamel ve taze meyvelerden oluşan custard dondurma çeşitleriyle sıcak yaz aylarına lezzetli bir serinlik getirecek. Tekli fiyatı 6 TL.

Ev şıklığı

Penti’nin yeni koleksiyonunda kapri, gecelik, şort, tişört, tulum ve pantolonlardan oluşan ev kıyafetleri terlik ve babetlerle tamamlanıyor. Şort 17.90, tişört 15 TL.

Vapur iskeleleri çikolatalarda

İstanbul’un en güzel tarihi vapur iskeleleri Moda, Beşiktaş ve Haydarpaşa; Sahitablet çikolataların ambalajlarını süslüyor. Çikolatalırın fiyatı 12 TL.

Özel destek köpükleri

Uzun doğa yürüyüşleri için tasarlanan ColumbiaTech-Lite hafif destek köpükleriyle ayakları koruyarak farklı zemin şartlarında konfor sağlamayı vâdediyor. Kadın spor ayakkabı 420 TL.

Renkli bir yaz

Juicy Couture’ünyaz sezonu için hazırladığı koleksiyonunda mayoların yanı sıra renkli plaj kıyafetleri ve aksesuarlar da var. Çanta 785 TL.

Tazeleyici bir etki

Burberry’nin yeni erkek parfümü Brit Splash, içindeki kavun, biberiye, menekşe kokularıyla yaz için ferahlatıcı ve tazeleyici bir etki vâdediyor. 100 ml fiyatı 197 TL.

Disk şeklinde tasarım

Issey Miyake’nin “TO” isimli koleksiyonundaki renkli kayışlara sahip saatler disk şeklinde tasarlandı. Saatin fiyatı 1.522 TL.

Anadolu ezgileri

Şevval Sam’ın Rumeli’den Karadeniz’e, Orta Anadolu’dan Ege’ye ve Kafkaslar’a uzanan coğrafyaların ezgilerini seslendirdiği albümü “Toprak Kokusu”Kalan Müzik’ten çıktı. Fiyatı 19.90 TL.

Yaz menüsü

ZorluCenter’daki Raffles otelin içindeki Arola Restaurantmenüsünü yeniledi.
3 Michelin’li Sergi Arola’nın hazırladığı yaz menüsünde tavuk lolipopları, kaz ciğeri, tartar, soğuk çorbalar, karışık deniz mahsulleri ve etli paella gibi lezzetler var. Özellikle yemek sonrası getirilen meyve salatası beğenilen tatlardan.

Pratik ev aletleri

-Crate&Barrel’ın beş bıçaklı tasarımıyla yeşilliklerin kolaylıkla kesilmesini ve saklanmasını sağlayan cam yeşillik saklama kabı, ürünlerin tazeliğini iki haftaya kadar koruyabiliyor. Fiyatı 70 TL.

-Bosch MES4010 katı meyve
sıkacağı meyve
ve sebzeleri mümkün olan en zahmetsiz yolla ve son damlasına kadar sıkıyor. Fiyatı
618 TL.

raflardan

-ÜlkerAltınbaşak yulaf ve kepekli ürünlerine
mini ve 10’lu poşeti ekledi. Altınbaşak mini
50 kuruş.

-Zumosolkatkı maddesi içermeyen, taze sıkma portakal, elma, ananas, mango ve elma suyu çeşitleriyle Türkiye’de. 200 ml fiyatı 2.50 TL.

-Pril’in yaza özel yeni serisinde greyfurt ve bitki özlü iki çeşit var.
Fiyatı 3 TL.