Cumartesi En yeni, en moda

En yeni, en moda

03.10.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

.

En yeni, en moda

Mis gibi odalar

Haberin Devamı

Harvey Nichols’ın yeni sezon ürünleri arasındaki Dr.Vranjes-Maserati özel oda parfümü sardunya çiçeği, sandal ağacı ve tropikal meyve kokuları içeriyor. 500 ml fiyatı 545 TL.


Yeni sezon indirimi
Nine West yeni sezon ürünlerinde yüzde 30 indirim uyguluyor. Stilettolar, uzun çizmeler ve bilekte botların yer aldığı yeni sezondan platformlu stilettonun yüzde 30 indirimli fiyatı 399 TL.

Renkli aksesuarlar
Aldo’nun yeni sezonunda ayakkabılarda metal topuklar ve maskülen dokunuşlar, aksesuarlarda ise büyük parçalar, cahlı renkler ve etnik tarzlar var. Kırmızı çantanın fiyatı 259 TL.

Çiçeksi kokular
Limon ve şeftali çiçeği, şakayık ve frezya gibi çiçeksi kokular içeren My Burberry parfümün 90 ml fiyatı 370 TL.

Erkeklere seçenek çok
Farklı markaları aynı çatı altında buluşturan Edwards’da yeni sezonda erkekler için şapka, atkı, eldiven gibi aksesuarlar ve sonbaharlık ayakkabılar var. Sperry ayakkabı 299 TL.

Ara sezonluk kıyafetler
Beymen Club’da ara sezon için hırkalar, şifon gömlekler ve uçuş uçuş elbiseler var. Elbise 579, hırka 399 TL.

Uzun süre bayatlamıyor
Yapımında Asya kökenli bir tahıl çeşidi olan dinkel unu, kırması ve ezmesi ile ayçekirdeği kullanılan Backhaus Dinkelberger ekmeği, içindeki üzüm konsantresi sayesinde uzun süre bayatlamama özelliğine sahip. 1 kilogram fiyatı 15 TL.

raflardan

-DomestosHijyen Ekibi’ndeki 7’li püskürtme sistemi uzun süreli koruma ve hijyen sağlamayı vâdediyor. Fiyatı 3.75 TL.

-CB12ağız bakım ürünü ağızda 12 saat boyunca hijyen sağlamaya ve istenmeyen kokuları önlemeye yardımcı oluyor. 250 ml fiyatı 30 TL.

ÖZEL GECELER

Uzakdoğu’dan lezzetler
Shangri-La Bosphorus’un restoranı IST TOO, her cuma 18.00-22.00 arasında Asya Geceleri düzenliyor. Pekin ördeği, acılı ekşili tom yam çorbası, buharda pişmiş dim sum gibi lezzetlerin yanı sıra suşi, nigiri ve saşimi çeşitleri de var. Ücret kişi başı 175 TL.

Tadım gecesi
Tadım kulübü The Communeaty’nin bu perşembe saat 19.30’da Mövenpick Hotel İstanbul’daki Skyline Club Lounge’ta düzenleyeceği tadım etkinliğinde mantar, krema ve parmesanlı pappardelle makarna, ıspanak ve kuşkonmaz üzerinde levrek gibi lezzetlerin sunulacak. Fiyatı limitsiz yerli içecek dahil kişi başı 125 TL.