Cumartesi En yeni, en moda

En yeni, en moda

07.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

.

En yeni, en moda

Kışa özel daha koyu

Haberin Devamı

Sonbahar-kış güneş gözlüğü modasında siyah ve koyu renklerin hakimiyeti var. Metal detaylara yer veren Balmain’in erkek güneş gözlüklerinden bu modelin fiyatı 520 TL.


Çiçeksi kokular
Victoria’s Secret’ın yeni parfümü Forever Sexy portakal çiçeği, Hindistan cevizi, gardenya ve yasemin çiçeği kokularını içeriyor. 100 ml fiyatı 319 TL.

Yağmura karşı
Decathlon’da kadın ve erkekler için yağmur ve soğuk havaya karşı koruyucu su geçirmez mont ve ceketler, yağmurluklar, botlar, ayakkabılar var. Kadın yağmurluk 145 TL.

Kanye West’ten koleksiyon
Adidas ve Kanye West işbirliğiyle oluşturulan Adidas by Kanye West Yeezy Season 1 koleksiyonuna deve tüyü, zeytin yeşili, çikolata kahvesi, gri-mavi, kamuflaj tonları ve bordo renkleri hakim. Koleksiyonda kadınlar için pratik ve fonksiyonel bir tarz, erkekler için ise militer
bir hava oluşturulmuş.

Daha uzun kirpikler...
Nars Audacious Mascara özel fırça yapısıyla kirpikleri ayırıp uzun görünmelerini sağlarken dağılma, topaklanma yapmayan yapısıyla kolay temizlenebiliyor. Fiyatı 90 TL.

Broş, kolye, toka hepsi bir arada
Ariş Pırlanta’nın broş koleksiyonunda pırlanta, mine, altın ve renkli değerli taşlarla süslü modeller var. Kolye ucu veya saç mücevheri olarak da kullanılabilen broşun fiyatı 7.200 TL.

Grunge stili
Yeni sezonda grunge tasarımlara yer veren Derimod’da kalın tabanlı ve maskülen görünümlü botlar, bağcıklar, zincir ve zımba detaylarla süslenmiş. Siyah botun fiyatı 323 TL.

Altı üstü denim
Fabrika’nın yeni sezonunda denim pantolonların haricinde feminen, bohem ve sportif tarzlarda denim gömlekler ve ceketler var. Pantolon 199, triko 99 TL.

Sıcacık bir sezon
Levi’s’ın 2015 sonbahar-kış kadın koleksiyonundaki yeşil, lacivert, siyah, kahverengi, gri gibi renklerde ve farklı modellerde parka, kaban ve montlar rahat ve sıcak bir kış vâdediyor. Kaban 399.90 TL.

yeme içme

Kışa özel çorbalar
Plus Kitchen’ın kış menüsünde domates çorbası, köz patlıcan çorbası gibi çeşitler var. Kuru soğan, süzme yoğurt, közlenmiş biber ve patlıcanla hazırlanan köz patlıcan çorba 8.5 TL.

raflardan

-Yeni, konsantre Fuse TeaSen Karıştır ile dilenen yoğunlukta, buzlu çay hazırlanabiliyor. 330 ml fiyatı 3.5 TL.

-Signal Bane V serisi diş fırçaları. Üç açılı boynuyla diş fırçalamayı kolaylaştırıyor. Fiyatı 5 TL.

- Doğadan, yeni ürünü Altın Filiz’i çıkardı. 1 kg fiyatı 19.30 TL.