Cumartesi En yeni, en moda

En yeni, en moda

14.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

.

En yeni, en moda

Farklı dokularda...

Haberin Devamı

Brooks Brothers’da zeytin yeşili, hardal, gri gibi renklerde, farklı doku ve desenlere sahip triko, takım elbiseler ve dış giyim modelleri var. Yün mont 1.245, pantolon 435 TL.

Leopar desenli...
Casio Baby-G koleksiyonunda farklı renk seçeneklerinde leopar desenli modeller var. Kronometre, alarm, su geçirmezlik, takvim gibi özellikleri olan saatin fiyatı 592 TL.

İlhamı kar tanelerinden...
Pandora’nın kış koleksiyonunda kristalize kar taneleri serisinde mavi tonları ve kar tanesi motifleri ön planda. Seriden küpenin fiyatı 279 TL.

Çeşit çeşit çanta
Pierre Cardin sonbahar-kış koleksiyonunda omuz veya çapraz askılı, heybe ve sırta takılan gibi birçok çanta modeli var. Bordo çantanın fiyatı 349 TL.

Koyu lekeler azalsın
Lierac’ın yaşlanma karşıtı bakım serisi Premium’dan Silky Cream kırışıklıkların ortadan kalkmasına ve koyu lekelerin azalmasına yardımcı oluyor. Fiyatı 475 TL.

Kırık uçlara karşı
Kerastasesaç onarımında çifte etkili serum, kırık uç görünümünü yok ederek saç tellerinin yumuşamasına katkıda bulunuyor. 30 ml fiyatı 134 TL.

Daha yumuşak ve rahat
Converse, klasik modeli Chuck Taylor All Star’ı 98 yıl sonra yeniledi. Chuck II isimli yeni tasarımı yumuşak dokulu tabana ve iç kısmındaki gözenekli kumaşıyla terlemeyi önleme özelliklerine sahip. Fiyatı 239 TL.

Siyah-beyaz
Love my body Smooth modernity koleksiyonunda transparan ve dantel detaylarla siyah-beyaz renkte ceket, pantolon ve elbiseler yer alıyor. Ceket 199.90 TL.

Porselen yemek takımı
Ar Yıldız’ın 83 parçadan oluşan yeni Scarlett Royal Queen porselen yemek takımının lansmana özel indirimli fiyatı 2.499 TL.

yeme içme

Kışa özel soğan kebabı
Kaşıbeyaz’ın menüsüne Gaziantep mutfağından kış aylarında yetişen arpacık soğanıyla pişirilen soğan kebabı eklendi. Nar ekşisi sosuyla yapılan kebap tepside hazırlanıp odun ateşinde fırında pişirilerek sunuluyor. Fiyatı 45 TL.

raflardan

- Yeni Mentos Pop Ins çilek, limon, portakal, yaban mersini ve elma lezzetlerini bir arada sunuyor. 2.5 TL.

-Calve’nin yeni sosları ballı hardal sos ve burger sos çıktı. Fiyatı 5.90 TL.

-SchweppesGazlı %100 Meyve Suyu serisinin elmalı, elmalı-vişneli ve elmalı-narlı üç yeni lezzeti çıktı. 250 ml kutu fiyatı 2.5 TL.