Cumartesi En yeni, en moda

En yeni, en moda

09.01.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Deborah Milano Divine Volume&Curves maskara daha fazla hacimli ve kıvrımlı kirpikler vâdediyor. Fiyatı 36.95 TL.

En yeni, en moda

Hassas ciltler için

Avene Tolerance Extreme Emülsion hassas, karma ve yağlı ciltlere uygun içeriğiyle cildi nemlendirirken yumuşamasına ve korunmasına yardımcı oluyor. 50 ml fiyatı 72.90 TL.

Süet şıklığı

Twist sonbahar-kış koleksiyonunda yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor. Süet, püskül, tül detaylarla süslü ceket, etek ve pantolonların yer aldığı koleksiyondan siyah süet püsküllü ceket 183, bordo süet pantolon 81 TL.

Sıra dışı aksesuarlar

Ünlü şarkıcı Beyonce’in video kliplerinde kullandığı sıra dışı aksesuarların markası WXYZ Jewelry’ye ait şapka, kolye, saç aksesuarı gibi birçok ürün shopigo.com’da satılıyor. Siyah renkli Gio Visor Crown şapka 1.375 TL.

Sıcacık ayaklar

Gehwol Isıtıcı Balsam ayakları nemlendirirken aynı zamanda içerdiği avokado yağı, aloe vera, biberiye, lavanta yağlarıyla ısınmasına yardımcı oluyor. Fiyatı 41 TL.

Yeni yıla yeni saat

Swatch’da Çin yeni yılına özel Lucky Monkey model saat var. Kırmızı ve mavi renklerdeki saati sağlık ve uzun yaşamı sembolize eden armut taşıyan maymun figürü süslüyor. Fiyatı 210 TL.

Ekose gömlekler

Aeropostale’da seçili ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim var. Kırmızı ekose gömleğin indirimli fiyatı 139.95 TL.

Raflardan

-Damla Doğal Kaynak Suyu 1 litrelik Damla BitkiŞişe ile raflarda: 1 TL.

-Jelibon Sour Patch Kids önce ekşi sonra tatlı bir tat veriyor. 80 gr fiyatı 1.85 TL.

-Gliss Serum Deep-Repair saç bakım maskesi yıpranmış saçların onarılmasına yardımcı oluyor. Fiyatı 20 TL.

Yeme-içme

Yaş pastalar...

Focaccia Cafe Restaurant Ramada Şişli yaş pasta ve kuru pasta dışında kahvaltı ve yemek seçenekleri de sunuyor. Muz, fındık ve krokanlı yaş pasta 58 TL.

İçim kolaylığı

LAVEva Çay Koleksiyonu, oval hatlı bardağı ile içim kolaylığı, damla şeklindeki bardak altlığı sayesinde de tutuş rahatlığı sunuyor. 6’lı set 21.5 TL.

Işıl ışıl ayakkabılar

ASICS’in gümüş ve altın renkli Gel serisi spor ayakkabıları özel taban yapısıyla performansı artırırken ışıltılı renkleriyle şıklık vâdediyor. Altın renkli Gel Lyte V modelinin fiyatı 439 TL.