Cumartesi En yeni en moda

En yeni en moda

13.08.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Armaggan’ın online mağazasında mücevherden çantaya, kıyafetten aksesuara kadar pek çok tasarım ürünü yer alıyor.

En yeni en moda

Armaggan’ın online mağazasında mücevherden çantaya, kıyafetten aksesuara kadar pek çok tasarım ürünü yer alıyor. Armaggan.com üzerinden ulaşabileceğiniz ebru desenli ipek bornoz 950 TL.

Haberin Devamı

VINTAGE ESİNTİLİ

Michael Kors’un vintage esintiler taşıyan ve el işçiliğiyle üretilen yeni modeli Mercer satışta. Bordo çanta 1.185 TL.

Rengarenk dudaklar

Nars’ın yeni Audicious koleksiyonunda yer alan Audicious rujun beş farklı renk tonu bulunuyor. Koyu fuşya ruj 100 TL.

Çocuklar için

Debenhams’ta Baker by Ted Baker, Bluezoo, Mantaray gibi birçok markanın çocuk giyim ürünlerini bulabilirsiniz. Bluezoo tişört 29.90 TL.

Bakımlı tırnaklar

Oriflame’de tırnak sanatı için de kullanabileceğiniz renk renk ojeler ve tırnak cilasını bulabilirsiniz. 9.90 TL.

Rahat iç çamaşırları

Victoria’s Secret, Body by Victoria Easy koleksiyonuyla rahatlığın ön planda olduğu farklı renk ve desenlerde iç çamaşırları sunuyor. Üst 189, alt 59 TL.

Haberin Devamı

Olimpiyatlara özEL koleksiyon

Swatch’ın Rio’da gerçekleşen Olimpiyat Oyunları’ndan hareketle tasarladığı koleksiyonda farklı renk ve desenlerde saatler var. Mavi ve sarı renkli Infrario modeli 260 TL.

Rahat koleksiyon

Tchibo’nun “Doğallık Konforla Buluşuyor” temalı koleksiyonunda bornoz, gecelik ve pijama, ev terliği gibi ürünler yer alıyor. Ev terliği 39.95 TL.

Altın tasarımlar

Atasay’da erkekler için Vive Le Roi yüzükler ve kadınlar için akrep, balık gibi farklı desenlerle süslü Gifty pırlanta bileklikler var. Bileklik 5.225 TL.

Spor yaparken

Adidas training koleksiyonunda spor sırasında rahat ve şık olmanızı sağlayacak üstler, tayt ve aksesuarlar bulunuyor. Stella McCartney koleksiyonundan renkli üst 132 TL.

“Star Wars” koleksiyonu

“Star Wars” hayranları için üzerinde Darth Vader, Luke Skywalker gibi desenlerin yer aldığı Paşabahçe bardaklar Migros’larda satışta. 3’lü su bardağı 9.90 TL.

Yeme içme

Şekersiz, glutensiz

Grandma Bakery’nin menüsüne glutensiz ve şekersiz olarak hazırlanan yeni ürünler eklendi. Tam buğdaylı, çavdarlı kekler, glutensiz çörek ve pastalardan limonlu kek 5.5, glutensiz çörek 9 TL.