Cumartesi En yeni en moda

En yeni en moda

20.08.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tory Burch’ün The Collins koleksiyonunda tek veya çift deri kayışa dahip spor-şık saat modellerini bulabilirsiniz.

En yeni en moda

Spor şık saatler
Tory Burch’ün The Collins koleksiyonunda tek veya çift deri kayışa dahip spor-şık saat modellerini bulabilirsiniz. Çift kayışlı model 1.199 TL

Püsküllü sandaletler
Elle’de özellikle püskül ve bant detaylarının ön plana çıktığı renk renk sandaletler var. Kırmızı sandalet 170.32 TL.

Haberin Devamı

Su geçirmez ayakkabılar
Columbia’da bulabileceğiniz su geçirmez özellikteki spor ayakkabıların pek çok renk seçeneği mevcut. Mavi spor ayakkabı 619.90 TL.

Ünlü tasarımcılardan...
GiziaGate’te Zeynep Tosun, Mehtap Elaidi, Dice Kayek gibi birçok tasarımcının koleksiyonlarını bulabilirsiniz. Zeynep Tosun tasarımı etek 1.000 TL.

Bakımlı bir cilt
Bath&Body Works’ün Hello Beautiful koleksiyonunda duş jelinden vücut kremi ve losyonuna birçok ürün yer alıyor. Vücut kremi 159 TL.

Rengarenk güneş gözlükleri
RetroSuperFuture güneş gözlüklerinde mavi, gümüş ve sarı renkli lensleriyle dikkat çeken modeller var. Forma serisinden sarı lensli model 1.250 TL.

Üniseks kokular
Bond No. 9’un Dubai Encore serisinde üniseks parfümler var. Harvey Nichols ve Brandroom’larda satılan seriden Dubai Amethyst parfümün 100 ml fiyatı 2.350 TL.

Kot elbiseler
Hilfiger Denim’de kadınlar için farklı tarzlara uygun pek çok modelde kot pantolon, ceket ve tulum var. Bahçıvan tulum 389 TL.

Organik çantalar
Ünlü çanta markası Kanken’in organik ve geri dönüştürebilir yeni modeli Re-Kanken Vakkorama’larda satışta. Klasik model 329 TL.

Dondurmalı pastalar
Özsüt’te ay boyunca şeftali, armut, muz ve ananas gibi meyveli dondurmalarla hazırlanan meyve bahçesi dondurmalı pasta ile kavunlu çilekli dondurmalı pasta sunulacak. Porsiyon fiyatı 12 TL.

Fotoğraflarınızı kumaşa işleyin
Singer Legacy SE 300 dikiş makinesi, telefon ya da fotoğraf makinesiyle çektiğiniz kareleri kumaş üzerine işleme olanağı sunuyor. Fiyatı 4.250 TL.

Desenler başrolde
TrendyolMilla’da baskılı tişörtlerden romantik elbiselere, Japon esintili bluzlara birçok seçenek yer alıyor. Üst 29.90 TL.

Göz alıcı desenler
Freywille’de sanatsal tasarımlarla süslü ve parlak renklerdeki Donna modeli bilezikler satışta. Donna bilezik
2.775 TL.